Ζορζίνιο: «Μου λείπει η Νάπολη» | Sportsking.gr

Ζορζίνιο: «Μου λείπει η Νάπολη»

Ο Ζορζίνιο, σε πρόσφατες δηλώσεις του, μίλησε για τη ζωή στην Αγγλία και την Τσέλσι, όμως υπογράμμισε πως του λείπει η πόλη της Νάπολη.

Μπορεί να βρίσκεται ελάχιστο χρονικό διάστημα μακριά από την Ιταλία και τη Νάπολη, παρόλα αυτά, ο Ζορζίνιο αναπολεί την πόλη της Νότιας Ιταλίας, καθώς και όσα έζησε εκεί.

Συγκεκριμένα, στη συνέντευξη τύπου της εθνικής ομάδας της Ιταλίας, βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει εκτός των άλλων και για τη μεταγραφή του στην Τσέλσι, έπειτα από 8 χρόνια στην Ιταλία (Ελλάς Βερόνα, Νάπολι).

Διαβάστε όσα δήλωσε ο 26χρονος

Για τη μεταγραφή του: «Η μετακίνησή μου στην Τσέλσι ήταν μια επιλογή που έγινε και από τις δυο πλευρές. Συμφωνήσαμε για το καλό μου και για το καλό των δυο συλλόγων. Ο Σάρι ήταν σημαντικός για εμένα, έχει τις συνήθειές του και δουλεύει για να αλλάξει πράγματα, όμως τα καταφέρνει καλά, με τα αποτελέσματα να μιλούν από μόνα τους».

Για τις διαφορές μεταξύ Serie A και Premier League: «Πρέπει να το ζήσετε για να το καταλάβετε. Υπάρχει προπονητικό κέντρο με 38 γήπεδα ποδοσφαίρου και αυτό νομίζω ότι σας λέει πολλά. Η Serie A είναι ένα όμορφο και συναρπαστικό πρωτάθλημα, το οποίο είναι γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο. Η άφιξη του Κριστιάνο Ρονάλντο, ήταν ακόμη πιο ευεργετική και ελπίζω να μπορέσω να επιστρέψω μια μέρα. Υπάρχει μια διαφορά στο ρυθμό και τη δύναμη στην Premier League. Μου αρέσει. Τα παιχνίδια παίζονται με υψηλό ρυθμό. Η Premier League είναι όμορφη».

Για την πόλη της Νάπολη: «Είναι ένα όμορφο μέρος. Μου λείπει ο ήλιος, το φαγητό, οι φίλοι μου και η ζεστασιά των ανθρώπων. Έχω περάσει μερικά υπέροχα χρόνια στην πόλη και θα είμαι πάντα ερωτευμένος με αυτή την ομάδα».

Τέλος, όσον αφορά την εθνική ομάδα και τους στόχους της στο Nations League: «Η Ιταλία δεν αξίζει να βρίσκεται εκεί που είναι ρώτα. Έχουμε όλοι κίνητρο να κάνουμε καλά παιχνίδια και να επιστρέψουμε στις νίκες. Υπάρχει ενθουσιασμός και νιώθουμε καλά μαζί. Ο Κιελίνι είναι στα μετόπισθεν και είναι ο αρχηγός, είναι ένα σημείο αναφοράς και εμπειρίας, ειδικά για τους νέους. Ξέρει πως να κάνει τους πάντες να ακούν και αυτό είναι σημαντικό για τους νέους».
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.