Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ισπανία όπως λέμε… Ρεάλ Μαδρίτης
Ισπανία

Ισπανία όπως λέμε… Ρεάλ Μαδρίτης

Οι έξι από τους ένδεκα βασικούς της Ισπανίας στο παιχνίδι με τη Κροατία ήταν παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης και ο Λουίς Ενρίκε δεν το άφησε ασχολίαστο.

12.09.2018 | 20:39

Έξι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης συμπεριέλαβε στην 11άδα της εθνικής ομάδας της Ισπανίας ο Λουίς Ενρίκε το βράδυ της Τρίτης απέναντι στην Κροατία και λίγο μετά δήλωσε πως… ούτε που το κατάλαβε!

Ο ομοσπονδιακός προπονητής των «φούριας ρόχας» έδωσε φανέλα βασικού στους Σέρχιο Ράμος, Νάτσο, Καρβαχάλ, Σεμπάγιος, Ίσκο και Ασένσιο, πράγμα που για πρώτη φορά από το 2002 έγραψε στην ιστορία των αναμετρήσεων των Ιβήρων ότι βρέθηκαν μαζί έξι Μαδριλένοι στο αρχικό σχήμα της Ισπανίας.

Λίγο αργότερα, ο Λουίς Ενρίκε δήλωνε στους εκπροσώπους του Τύπου:

«Με ρωτάτε επειδή είχα βασικούς έξι παίκτες της Ρεάλ; Ούτε που το κατάλαβα, ούτε με ενδιαφέρει. Είναι παίκτες της εθνικής ομάδας, όχι της Ρεάλ. Και σχολιάζετε ότι δεν ξεκίνησα παίκτη της Μπαρτσελόνα. Εγώ μπροστά μου βλέπω μόνο μια φανέλα και αυτή είναι της εθνικής ομάδας».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version