Τρέχουν για ανανεώσεις στην Ρόμα φοβούμενοι το… Μάντσεστερ

Κώστας Μανωλάς και Λορέντσο Πελεγκρίνι δέχονται έντονο «φλερτ» από το Μάντσεστερ, αναγκάζοντας την Ρόμα να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να τους κρατήσει.

Οι «Τζιαλορόσι» βλέπουν το οικοδόμημα που έχτιζαν τα προηγούμενα χρόνια να αλλάζει άρδην μορφή. Οι Ναϊνγκολάν, Άλισον και Στρούτμαν αποχώρησαν από την Αιώνια Πόλη το πρόσφατο καλοκαίρι, ενώ λίγο έλειψε η Ρόμα να αποχωριστεί και άλλα ονόματα. Ένα από αυτά είναι ο Κώστας Μανωλάς, με τον Έλληνα αμυντικό να γίνεται τα τελευταία δύο καλοκαίρια αντικείμενο συζήτησης σε Αγγλία και Ισπανία.

Ο 27χρονος σύμφωνα με τους Ιταλούς παραμένει στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους «Κόκκινους Διαβόλους» να περιμένουν την κατάλληλη στιγμή χτυπώντας την ρήτρα των 35 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό το οποίο απαιτείται προκειμένου να αποκτήσουν τα δικαιώματά του. Αντίστοιχη περίπτωση με του Μανωλά, είναι και αυτή του 22χρονου Λορέντσο Πελεγκρίνι, με τον ταλαντούχο μέσο να βολιδοσκοπείται από την Μάντσεστερ Σίτι, με τον Γκουαρντιόλα να γνωρίζει πως με 30 εκατομμύρια ευρώ μπορεί αναπάσα ώρα και στιγμή να τον κάνει δικό του.

Αυτά βλέπει η Ρόμα όμως και σκοπεύει να τους χαλάσει τα σχέδια ή αλλιώς να τους δυσκολέψει το έργο. Οι Ιταλοί αναφέρουν πως οι «Τζιαλορόσι» ετοιμάζονται να προσφέρουν νέα συμβόλαια στους δύο ποδοσφαιριστές αναπροσαρμόζοντας και τους προσωπικούς οικονομικούς όρους αλλά πολύ περισσότερο και τις ρήτρες αποδέσμευσης ανεβάζοντας κατά πολύ τις τιμές. Λέτε αυτή η κίνηση να εμποδίσει τους Άγγλους αν όντως επιθυμούν να τους φέρουν στο Νησί;!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ