ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπάγερν- Ρεάλ: Μία Τιτανομαχία που τα είχε όλα εκτός από… νικητή! (vids)
Champions League: Μέσα σε λίγα λεπτά η Μπάγερν κάνει την ανατροπή με Σανέ- Κέιν! (vids)
Champions League: Ο Σανέ θα κάνει καιρό να ξεχάσει πως έχασε αυτό το γκολ κόντρα στον Λούνιν! (vid)
Μίκελ Αρτέτα, 2024
Champions League: Μαγική μπαλιά από Κρόος και ιδανικό τελείωμα από Βινίσιους! (vid)
«Πουτ@ν@ Μπαρτσελόνα» τραγούδαγαν μαζί φίλοι της Ρεάλ και της Μπάγερν! (vid)
Το πήρε απόφαση η Μπαρτσελόνα: Το καλοκαίρι πάει για ΜΕΓΑΛΟ κόλπο- γκρόσο!
Η La Liga εξόντωσε την Ατλέτικο με την ποινή της!
Μπάγερν – Ρεάλ: Οι ενδεκάδες του σούπερ ντέρμπι του Μονάχου! (pics)
Λουίς Ενρίκε: «Στην Παρί όλα είναι πίεση»!
Ιστορικός Χάαλαντ, ο πρώτος ποδοσφαιριστής στο «Clash of Clans»! (pic)
Τεν Χαγκ, Γιουνάιτεντ, Πότερ, Άγιαξ: Οι Άγγλοι πήραν το… μπλέντερ και τα ανακάτεψαν όλα!
Τζέιμι Βάρντι: Ο ζωντανός θρύλος της Λέστερ «διψάει» για Premier League!
Η Τσέλσι αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή με τον Αμορίμ!
Μπαρτσελόνα: Έκανε αμάν για τον διάττοντα αστέρα της και τώρα θέλει να τον ξαποστείλει!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

Γκριεζμάν: “Είμαι στο ίδιο επίπεδο με Μέσι και Κριστιάνο”

Στην καλύτερη φάση της καριέρας του βρίσκεται ο Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος έχει την πεποίθηση ότι βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Γκριεζμάν: “Είμαι στο ίδιο επίπεδο με Μέσι και Κριστιάνο”

Η φετινή χρονιά θα παραμείνει για πάντα γραμμένη στο βιβλίο της ιστορίας του Αντουάν Γκριεζμάν. Κι’ αυτό γιατί μέσα στο 2018, ο Γάλλος κατέκτησε (σχεδόν) τα πάντα, σε όλα τα επίπεδα. Η αρχή έγινε τον περασμένο Μάιο, όπου με 2 δικά του γκολ έδωσε το Γιουρόπα Λιγκ στην Ατλέτικο Μαδρίτης (3-0 την Μαρσέιγ). Τον Ιούλιο συνέβαλε τα μέγιστα στο να φτάσει η Γαλλία στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τον Αύγουστο πανηγύρισε το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ με τους “Ροχιμπλάνκος” και πήρε και το βραβείο του παίκτη της χρονιάς στο Γιουρόπα Λιγκ.

Παρόλα αυτά, δεν συμπεριλήφθηκε στην τριάδα με τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ΟΥΕΦΑ (4ος), αλλά ούτε και της ΦΙΦΑ. Όμως, σε συνέντευξη που έδωσε στην ισπανική εφημερίδα “AS”,  δήλωσε περιμένει να είναι στην τριάδα για την Χρυσή Μπάλα, βραβείο που κατά τη γνώμη του έχει μεγαλύτερο πρεστίζ, και θα κάνει ότι μπορεί για να τα καταφέρει να την κατακτήσει.

Ακόμα, ανέφερε πως βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τους Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά θέλει να συνεχίσει να βελτιώνεται και τέλος, μίλησε και για το μεταγραφικό σήριαλ με την Μπαρτσελόνα, όπου τόνισε ότι αρνήθηκε την πρόταση των “Μπλουγκράνα”, καθώς νιώθει πολύ καλύτερα στην Ατλέτικο.

Ο “μικρός πρίγκιπας” και οι κούπες του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο διεθνής επιθετικός:

“Θεωρώ ότι η Χρυσή Μπάλα έχει περισσότερο πρεστίζ και ιστορία. Υπάρχουν ακόμα τρεις μήνες για να δώσω τα πάντα. Είναι ξεκάθαρο ότι είμαι διαφορετικός παίκτης από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον Μέσι, τον Νεϊμαρ και τον Εμπαπέ. Είμαι στην κορυφή, αλλά μπορώ να βελτιωθώ. Θέλω να γίνω όσο πιο ολοκληρωμένος γίνεται. Δεν θα βάζω 50 γκολ κάθε σεζόν, αλλά θέλω να βοηθάω επιθετικά και να δουλεύω για την ομάδα.”

“Πιστεύω ότι βρίσκομαι στο ίδιο επίπεδο με τον Κριστιάνο και τον Μέσι και ξέρω ότι θα έρθουν σίγουρα κι άλλοι παίκτες. Θέλω να βελτιωθώ, θέλω να κερδίζω και θέλω να συνεχίζω έτσι, να παίζω με αυτόν τον τρόπο.”

“Το να λες όχι στην Μπαρτσελόνα δίνει μεγαλείο στην Ατλέτικο, στον Τσόλο και στους συμπαίκτες μου. Τους εμπιστεύομαι και βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Έμεινα εκεί που υπήρχε μεγαλύτερη αγάπη για μένα. Αν ήθελα λεφτά, θα πήγαινα στην Κίνα. Ήταν μια πολύ σημαντική απόφαση για το μέλλον μου. Δεν κοίταξα τον ένα χρόνο, αλλά σκέφτηκα σε βάθος τετραετίας – πενταετίας. Δεν ήταν τόσο εύκολο, όσο να διαλέξεις ένα γλυκό.”

Ο Γκριεζμάν έχει ήδη 1 γκολ και 2 ασίστ σε 5 ματς με την Ατλέτικο, ενώ πέρσι σε 49 ματς μέτρησε 29 γκολ και 15 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Στο Μουντιάλ, σε 7 αγώνες πέτυχε 4 γκολ και μοίρασε άλλα 3 στους συμπαίκτες του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ