Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βρέθηκε παίκτης με καλύτερα στατιστικά από τον Ρονάλντο στο νέο FIFA! (pic)
Γιουβέντους

Βρέθηκε παίκτης με καλύτερα στατιστικά από τον Ρονάλντο στο νέο FIFA! (pic)

Το νέο FIFA στάθηκε η αφορμή, ώστε ο Κριστιάνο Ρονάλντο να πέσει “θύμα” επικού “τρολαρίσματος”.

18.09.2018 | 11:04

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι ακόμη ένας ποδοσφαιριστής. Είναι, μαζί με τον Λιονέλ Μέσι, ο καλύτερος στον κόσμο. Ο καλύτερος της γενιάς του και ένας από τους καλύτερους που έχουμε δει ποτέ στα γήπεδα ποδοσφαίρου.

Λογικό και επόμενο τα στατιστικά του στα ηλεκτρονικά ποδοσφαιράκια να σπάνε τα… κοντέρ. Ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους βρίσκεται στην κορυφή μαζί με εκείνον της Μπαρτσελόνα στο νέο FIFA.

Ωστόσο, εντύπωση έχει προκαλέσει γιατί στο εν λόγω video game ο Πορτογάλος φορ έχει πολύ χαμηλά στατιστικά όσον αφορά τη δύναμη. Μάλιστα, ο Μόμπεργκ Κάρλσον, ο οποίος αγωνίζεται στη Νόκερπινγκ ως μέσος δεν δίστασε να κάνει από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter το παρακάτω “τιτίβισμα”, δείχνοντας στον Κριστιάνο πως στη συγκεκριμένη κατηγορία τον ξεπερνάει.

Παρά το γεγονός πως πρόκειται για έναν παίκτη που δεν τον έχει ακούσει σχεδόν κανείς σε αντίθεση φυσικά με τον πρώην φορ επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης που είναι από τους πιο αναγνωρίσιμους ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version