Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μερτεζάκερ: «Εμείς φταίμε που έφυγε ο Βενγκέρ»
Άρσεναλ

Μερτεζάκερ: «Εμείς φταίμε που έφυγε ο Βενγκέρ»

Ο Περ Μερτεζάκερ θεωρεί πως οι ποδοσφαιριστές ευθύνονται για την αποχώρηση του Αρσέν Βενγκέρ.

19.09.2018 | 20:17

Η αποχώρηση του Αρσέν Βενγκέρ από τον πάγκο των Λονδρέζων ήταν θέμα χρόνου καθώς τα κακά αποτελέσματα των τελευταίων ετών έφεραν σε δύσκολη θέση τον Αλσατό κόουτς.

Ωστόσο ο Περ Μερτεζάκερ θεωρεί πως οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές φταίνε για την αποχώρηση του Αρσέν Βενγκέρ, καθώς μπορούσαν να φέρουν καλύτερα αποτελέσματα κατά την διάρκεια της περσινής σεζόν, δείχνοντας πως έχει… τύψεις για τον τρόπο με τον οποίο έφυγε ο Αρσέν Βενγκέρ.

«Το φταίξιμο για την αποχώρησή του ήταν των παικτών, επειδή είχαμε πολλές ευκαιρίες να φέρουμε καλύτερα αποτελέσματα. Ήμουν ο πρώτος, ο οποίος ένιωσε την ανάγκη να πω κάτι και είπα ότι είμαι βαθιά μετανιωμένος. Ήταν σημαντικό για εκείνον να δει ότι είχαμε κάτι να πούμε σαν ομάδα, ότι ήμαστε στο πλευρό του».

Όταν η είδηση της αποχώρησής του είδε το φως της δημοσιότητας, η ατμόσφαιρα άλλαξε. Έγινε λόγος για έναν σπουδαίο άντρα, ο οποίος άλλαξε την ιστορία του συλλόγου. Δεν θα μπορούσες να έχεις περισσότερη επιτυχία με αυτήν την ομάδα. Έλαβε το αντίο που του άξιζε και έφυγε από τον σύλλογο σαν θρύλος».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version