Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Τσέλσι

Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)

Η Τσέλσι κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, με την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να επικρατεί με 2-0 απέναντι στην Τότεναμ.

02.05.2024 | 23:28

Η Τσέλσι υποδέχθηκε στην έδρα της την Τότεναμ για το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Premier League. Οι «Μπλε» στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης ήταν καλύτεροι και έτσι μπόρεσαν να φτάσουν στη νίκη, με τους παίκτες του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να βρίσκουν δύο φορές τα αντίπαλα δίχτυα.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Τσέλσι μπήκε αρκετά δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 4ο λεπτό έχασε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία. Ο Νίκολας Τζάκσον δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Βικάριο στο τετ-α-τετ, ο Βαν Ντε Βεν απομάκρυνε την μπάλα πάνω στη γραμμή και στη συνέχεια ο Κόουλ Πάλμερ, ο οποίος δεν περίμενε να του έρθει η μπάλα, δεν κατάφερε να τη στείλει στα δίχτυα στην κενή εστία.

Στο 16′ ο Κουκουρέλια βρήκε τον Τζάκσον και η μπάλα τελικά κατέληξε στον Γκίλκριστ, ο οποίος είδε το σουτ του να περνάει πάνω από την εστία της Τότεναμ. Λίγα λεπτά μετά (22′) η Τσέλσι βγήκε ξανά στην επίθεση με τον Μαντουέκε. Ο νεαρός αστέρας των «Μπλε» έκανε όμορφη κίνηση και δοκίμασε το πόδι του, χωρίς όμως να καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Αυτό τελικά το έκανε δύο λεπτά μετά ο Τσαλόμπα. Η Τσέλσι κέρδισε ένα φάουλ και ο Κόνορ Γκάλαχερ ανέλαβε την εκτέλεση. Έστειλε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και ο αμυντικός με μία υπέροχη κεφαλιά άνοιξε το σκορ και έκανε το 1-0.

Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι, με την Τσέλσι να πηγαίνει μπροστά στο σκορ στα αποδυτήρια και να έχει να διατηρήσει το πλεονέκτημα.

Η Τσέλσι πήρε τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τότεναμ προσπάθησε να απειλήσει από νωρίς, ωστόσο ο Πέτροβιτς βγήκε από την εστία του και μπλόκαρε την μπάλα. Η Τότεναμ έψαξε την ισοφάριση στην επανάληψη αλλά δεν κατάφερε να γίνει πραγματικά απειλητική και στο 72′ ο Πάλμερ είδε το σου του να σταματάει στο δοκάρι. Όμως, στη συνέχεια της φάσης ο Τζάκσον πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε από κοντά, διαμορφώντας το τελικό 2-0 του ματς.

Διαβάστε επίσης: O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!

Έτσι, η Τσέλσι είναι 8η στον βαθμολογικό πίνακα με 51 πόντους και η Τότεναμ βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 60 βαθμούς.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version