ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H Γουέστ Χαμ ξεπουλάει και χαράζει νέα εποχή
Η πιθανή ενδεκάδα της «Βασίλισσας» στον… τελικό κόντρα στην Μπάγερν (pic)
Μπάγερν Μονάχου: Αν φύγει ο Ντέιβις θα αποκτήσει ίδιον και καλύτερο
O Κάραχερ ταπείνωσε τον Κασεμίρο: «Δεν έχει θέση στο κορυφαίο επίπεδο»
Ο Μάρκο Ρόις… δημιουργεί την ενδεκάδα που μαζί της θα σήκωνε το Champions League
O «καυτός» Γιόκερες θέλει να επιστρέψει στο Νησί για μία μονάχα ομάδα
«Κλειδωμένο» το μυαλό του Μπαπέ – Ο στόχος με την Παρί και το νούμερο στη φανέλα της Ρεάλ
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε αστέρες που δεν πωλούνται ούτε με 200 εκατ. ευρώ έκαστος
Τεν Χαγκ: «Είμαι ο κατάλληλος για να εγγυηθώ το μέλλον της Γιουνάιτεντ»
H Μίλαν αδειάζει τα ταμεία της και γράφει – μεταγραφική – ιστορία
Επικές δικαιολογίες από Τεν Χαγκ μετά την «τεσσάρα» από την Πάλας!
Βράδυ κανονικός… εφιάλτης για τον Κασεμίρο!
Τα νούμερα λένε την αλήθεια: Τα στατιστικά δείχνουν πόσο ΜΕΓΑΛΟ κακό κάνει στη Γιουνάιτεντ ο Τεν Χαγκ!
Η Κρίσταλ Πάλας ξεφτίλισε με «τεσσάρα» το… φάντασμα της Γιουνάιτεντ! (vid)
Η Κρίσταλ Πάλας γελοιοποιεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 4-0 και όσο… γράψει! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Χωρίς κόπο «τεσσάρα» οι Κανονιέρηδες (vid)

Οι «Κανονιέρηδες» παρουσιάστηκαν άκρως χαλαροί στο Έμιρειτς, ωστόσο το επίπεδο της Βόρσκλα ήταν τόσο χαμηλό με αποτέλεσμα να επικρατήσουν πιο εύκολα και από το τελικό 4-2.

Χωρίς κόπο «τεσσάρα» οι Κανονιέρηδες (vid)

Ο Ουνάι Έμερι προτίμησε να μην ανακατέψει ιδιαίτερα την τράπουλα, παίζοντας με βασικούς στην πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό είχε ως συνέπεια, οι ελπίδες για έκπληξη να εξανεμιστούν και η Βόρσκλα αργά ή γρήγορα να παραδοθεί στις ορέξεις των σαφώς ποιοτικότερων Λονδρέζων. Η Άρσεναλ δεν ανέβασε ποτέ απόδοση, παρέμεινε καθ’ όλη τη διάρκεια σε μέτρια επίπεδα, εντούτοις επικράτησε με το ευρύ 4-2 ξεκινώντας με νίκη στην διοργάνωση.

Ομπαμεγιάνγκ (2), Γουέλμπεκ και Οζίλ παραβίασαν την εστία των Ουκρανών, με τους φιλοξενούμενους να απαντούν απλώς στο τελευταίο μέρος βάζοντας το γκολ της τιμής, σε ένα παιχνίδι που παρά τα πέντε τέρματα θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα.

Οι «Κανονιέρηδες» ξεκίνησαν νωθρά την αναμέτρηση, με τον Ουνάι Έμερι να αρκείται στην κατοχή της μπάλας, με τους Ουκρανούς να περιμένουν την ιδανική κόντρα. Αυτό δεν συνέβη επί της ουσίας ποτέ, αντιθέτως το πρώτο τέρμα των γηπεδούχων προήλθε από ιδανική αντεπίθεση, με τον Ιβόμπι να πασάρει την κατάλληλη στιγμή στον Ομπαμεγιάνκ, με τον Αφρικανό – λίγο μετά την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα – να μην δυσκολεύεται να ανοίξει το σκορ κερδίζοντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Με το πρώτο ημίχρονο να κυλά… σβηστά στο 1-0, στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν ακόμη πιο ανάλαφροι και χωρίς να περάσει χρόνος κατάφεραν και διπλασίασαν το σκορ στο 48′ με θύτη τον Ντάνι Γουέλμπεκ. Μιχιταριάν και Ιβόμπι συνεργάστηκαν άψογα, ο Αρμένιος βρήκε εξαιρετικά τον έμπειρο επιθετικό με τον τελευταίο να μην δυσκολεύεται να χριστεί σκόρερ.

Λίγα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά και πάλι του Ομπαμεγιάνγκ (56′) να δώσει αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του «κλειδώνοντας» και ουσιαστικά την υπόθεση νίκη. Στην λίστα των σκόρερς της Άρσεναλ γράφτηκε και το όνομα του Μεσούτ Οζίλ, με τον Γερμανό να βγαίνει στους διακριθέντες χωρίς καν να το καταλάβει, μιας και η παρουσία του στην αναμέτρηση ήταν άκρως υποτονική.

Το μόνο που κατάφεραν οι Ουκρανοί ήταν να μαζέψουν την ήττα χάρις στα δύο τέρματα στο τελευταίο μέρος του αγώνα. Ο Τσενσάκοφ στο 77′ και ο Σαρπάρ στην εκπνοή διαμόρφωσαν το τελικό 4-2, με την Βόρσκλα να φεύγει με άδειες αποσκευές από το Λονδίνο, περιμένοντας τα επόμενα παιχνίδια του ομίλου προκειμένου να κάνει… σεφτέ!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ