Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η νίκη κόντρα στην Παρί έφερε… τρέλα στη Λίβερπουλ! (pic)
Φώτο Ημέρας

Η νίκη κόντρα στην Παρί έφερε… τρέλα στη Λίβερπουλ! (pic)

Στη Λίβερπουλ είναι μια πολύ ωραία... ατμόσφαιρα, μετά τη μεγάλη εντός έδρας νίκη κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν για το Τσάμπιονς Λιγκ.

20.09.2018 | 12:54

Δεν ήταν μια απλή νίκη. Και λόγω αντιπάλου (Παρί Σεν Ζερμέν) και λόγω του τρόπου με τον οποίο ήρθε (γκολ στις καθυστερήσεις). Οι φίλοι και οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ έζησαν ακόμη μερικές μεγάλες στιγμές.

Όλοι μαζί. Σαν μια οικογένεια. Σαν μια αγκαλιά. Άλλωστε έτσι είναι πάντα τα πράγματα για τους “reds”. Είτε χάνουν, είτε νικάνε αυτό δεν αλλάζει.

Το μόνο που αλλάζει είναι το κέφι. Είναι η… τρέλα που υπάρχει στις προπονήσεις. Ειδικά με προπονητή τον Γιούργκεν Κλοπ δεν είναι εύκολο να μην υπάρχει ούτε μία… δόση από αυτή.

Το κλίμα είναι κάτι παραπάνω από καλό στις τάξεις της Λίβερπουλ. Περνάνε καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Πως; Από κάτι τέτοιες φωτογραφίες. Όπως αυτή που έβγαλαν κατά τη διάρκεια της προπόνησης οι Ρομπέρτο Φιρμίνο και Αλμπέρτο Μορένο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version