«Περιμένω περισσότερα από τους ηγέτες μας» | Sportsking.gr

«Περιμένω περισσότερα από τους ηγέτες μας»

Η Ρόμα ηττήθηκε με 3-0 από την Ρεάλ Μαδρίτης και ο τεχνικός των Ρωμαίων έμεινε δυσαρεστημένος από την απόδοση των έμπειρων ποδοσφαιριστών της ομάδας του.

Η Ρόμα δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά την σεζόν, καθώς έχει ήδη μείνει πίσω στο ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ ηττήθηκε και στην πρεμιέρα ητ φάσης των ομίλων από την Ρεάλ Μαδρίτης με 3-0, με τους Ρωμαίους να μην προβάλουν την παραμικρή αντίσταση στους Ισπανούς.

Ο τεχνικός της Ρόμα δέχεται έντονη κριτική για τις εμφανίσεις των «τζιαλορόσι», με τον Ντι Φραντσέσκο να τα… χώνει στους έμπειρους ποδοσφαιριστές της ομάδας του, τονίζοντας πως περιμένει πολλά περισσότερα από αυτούς.

«Σίγουρα περιμένω πολλά περισσότερα από τους ηγέτες μας, πέρυσι μας βοηθούσαν αλλά φέτος δεν δείχνουν την ίδια θέληση και διάθεση. Έχουμε την ποιότητα και πρέπει να βελτιωθούμε, με τους έμπειρους να δείχνουν το καλό παράδειγμα. Πλέον θα δώσουμε έμφαση στις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα και είμαι σίγουρος πως θα σηκώσουμε κεφάλι», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.