Προχωράει το νέο «Μπερναμπέου» ο Πέρεθ (vid) | Sportsking.gr

Προχωράει το νέο «Μπερναμπέου» ο Πέρεθ (vid)

O Φλορεντίνο Πέρεθ πήρε την έγκριση από το συμβούλιο της Ρεάλ Μαδρίτης προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την αναμόρφωση του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

Στα χρόνια που ο Φλορεντίνο Πέρεθ κατέχει τη θέση του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης, έχει φέρει αμέτρητους μεγάλους παίκτες και πολλούς τίτλους.

Ο Ισπανός τεχνοκράτης γνωρίζει πως αν υπάρχει κάτι σημαντικότερο από όλα τα παραπάνω, είναι σίγουρα το να μετατρέψει το ιστορικό «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» σε ένα υπερσύγχρονο γήπεδο.

Το μεσημέρι της Κυριακής ήταν προγραμματισμένο το συμβούλιο των μέλλων της «Βασίλισσας» για την ψήφιση ή όχι των σχεδίων για την αναμόρφωση της έδρας της ομάδας.

O Φλορεντίνο Πέρεθ είδε 1017 μέλη των «μερένχες» να ψηφίζουν «ναι» και μόλις 57 άτομα να είναι αντίθετα, ενώ υπήρχαν και 23 απουσίες.

Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν με το τέλος της φετινής σεζόν και θα διαρκέσουν 3.5 χρόνια. Στο οικονομικό σκέλος η αναμόρφωση του «Μπερναμπέου» θα κοστίσει 575 Ευρώ.

Η Ρεάλ θα πάρει αυτά τα χρήματα με τη μορφή δανείου και θα τα αποπληρώσει με τη βοήθεια από δυο επιχειρηματικά fund και φυσικά από τα έσοδα του νέου γηπέδου.

Ο πρόεδρος της «Βασίλισσας» αποκάλυψε πως από τη νέα μπουτίκ,το νέο τουρ και διάφορες άλλες υπηρεσίες, η ομάδα θα βγάζει 150 εκατομμύρια κάθε χρόνο.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.