Καστιγιέχο: «Ο Γκατούσο δεν σταματά ποτέ» | Sportsking.gr

Καστιγιέχο: «Ο Γκατούσο δεν σταματά ποτέ»

Με τα καλύτερα σχόλια στόλισε τον προπονητή του, Τζενάρο Γκατούσο, ο Σάμου Καστιγιέχο που σκόραρε στο τελευταίο ματς απέναντι στη Σασουόλο.

Μεγάλη συμπάθεια φαίνεται πως τρέφει ο Ισπανός επιθετικός της Μίλαν για τον Ιταλό προπονητή του τον οποίο χαρακτηρίζει ως ασταμάτητο που ζει τα παιχνίδια σαν να έπαιζε ο ίδιος μέσα.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στο Sky μίλησε για τον προπονητή του και το τελευταίο ματς απέναντι στη Σασουόλο που σκόραρε:

«Ο Ιγκουαίν ήταν τραυματίας και ο Κουτρόνε είχε κάποια προβλήματα στον αστράγαλο του, οπότε ο προπονητής με ρώτησε αν θα μπορούσα να παίξω σε αυτόν τον ρόλο» 

«Ήταν η πρώτη φορά που αγωνίστηκα σε αυτόν τον ρόλο, αλλά το σημαντικό είναι ότι όλα πήγαν καλά. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και κερδίσαμε μια καλή ομάδα.»

«Ο Γκατούσο είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας. Ζει το ποδόσφαιρο όπως ακριβώς το έκανε όταν έπαιζε. Δεν σταματά καθόλου στις προπονήσεις και εκτός γηπέδου ξέρει πως να σε κάνει να νιώσεις επιθυμητός και μέλος της ομάδας.»

«Πολλές φορές αστειεύεται μαζί μας, αλλά με έχει βοηθήσει πολύ.»

 
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.