Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Φανέλες… για άλλο σκοπό
Λίβερπουλ

Φανέλες… για άλλο σκοπό

Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει η Λίβερπουλ που θα δώσει χείρα (ανθρωπιστικής) βοηθείας στους πληγέντες στην Ινδονησία.

05.10.2018 | 14:59

Ο σύλλογος από την ομώνυμη πόλη αποδεικνύει έμπρακτα ότι υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα από τίτλους, ρεκόρ, ωραίο ψυχαγωγικό ποδόσφαιρο κλπ. Και ένα από αυτά είναι η αλληλεγγύη.

Η καταστροφή που βίωσαν στην Ινδονησία μετά από τον σεισμό και το επακόλουθο τσουνάμι είναι ανείπωτη με τους νεκρούς να ξεπερνούν τους 1400, γι’ αυτό και η Λίβερπουλ αποφάσισε να δωρίσει τις υπογεγραμμένες φανέλες που φόρεσαν οι παίκτες της στον αγώνα της Τετάρτης με τη Νάπολι στο πλαίσιο του Τσάμπιονς Λιγκ, προκειμένου να βοηθήσει κι εκείνη όσο μπορεί τις προσπάθειες που γίνονται για να ανακουφιστεί ο πόνος και η δυστυχία των επιζώντων.

Οι φανέλες θα δοθούν στην Επιτροπή Έκτακτων Καταστροφών (Disasters Emergency Committee) με σκοπό να συγκεντρωθούν χρηματικοί πόροι πολύτιμοι για την ολική επανεκκίνηση που είναι αναγκασμένοι να κάνουν οι πολίτες των πληγεισών περιοχών.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version