ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ligue 1

Απίστευτος Μπαπέ ποδοπάτησε τη Λυών (vids)

Ο απίθανος Κίλιαν Μπαπέ σκόραρε 4 φορές σε 13 λεπτά και χάρισε στην Παρί Σεν Ζερμέν μία θριαμβευτική νίκη με 5-0 κόντρα στη Λυών. Στα άλλα ματς της ημέρας, Μαρσέιγ - Καέν 2-0 και Μονακό - Ρεν 1-2.

Απίστευτος Μπαπέ ποδοπάτησε τη Λυών (vids)

Μία εμφάνιση που θα θυμάται για χρόνια πραγματοποίησε κόντρα στη Λυών ο Κίλιαν Μπαπέ. Ο νεαρός σημείωσε καρέ τερμάτων σε διάστημα 13ων λεπτών και συνέβαλε τα μέγιστα έτσι ώστε η Παρί Σεν Ζερμέν να ισοπεδώσει με 5-0 τους “Λιονέ”. Αξίζει να σημειωθεί πως στο παιχνίδι υπήρχαν, εκτός από τα 5 γκολ, 2 κόκκινες κάρτες, 6 κίτρινες, 3 αναγκαστικές αλλαγές και 3 δοκάρια.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν εξαιρετικά το παιχνίδι και προηγήθηκαν μόλις στο 9ο λεπτό με τον Νεϊμάρ να αξιοποιεί το πέναλτι που κέρδισε ο Μπαπέ από τον Λόπεζ. Στο 32′, μετά από χρήση του VAR, ο διαιτητής Άντονι Γκατιέρ απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Κιμπεπέ για σκληρό μαρκάρισμα στον Ντομπελέ. Αυτό έδωσε φτερά στα πόδια των “Λιονέ” που σπατάλησαν μία ευκαιρία στο 42′ με το σουτ του Ντεναγιέρ να φεύγει άουτ. Στο 45+1′ και η Λυών έμεινε με 10 παίκτες μετά από την αποβολή του Τουσάρ με δεύτερη κίτρινη.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι απέκτησε τρελό ρυθμό. Στο 47′ και στο 52′ ο Λόπεζ και το δοκάρι σταμάτησαν τα σουτ του Μπαπέ, ενώ στο ενδιάμεσο (49′) ο Μπουφόν είπε “όχι” στην προσπάθεια του Κορνέ. Στο 57′ ο Μεντί σημάδεψε το δοκάρι των Παριζιάνων και στην αντεπίθεση ο Μπαπέ, είχε κι αυτός δοκάρι στη δική του προσπάθεια. Έκτοτε, ξεκίνησε το προσωπικό σόου του νεαρού. Στο 60 ο Λόπεζ σταμάτησε για τελευταία φορά την προσπάθειά του. Ένα λεπτό μετά, ο 19χρονος πήρε μπρος γράφοντας το 2-0 με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 66′ μετά από γύρισμα του Μαρκίνιος έκανε το 3-0 και στο 69′ μετά από πάσα του Νεϊμάρ σηλείωσε χατ – τρικ για το 4-0. Στο 74′, μετά από φάση διαρκείας, ο φανταστικός Κίλιαν με το 4ο γκόλ στη βραδιά έγραψε το 5-0, ολοκλρηρώνοντας μία μυθική εμφάνιση. Στο 82′ ο Ντεπάι σημάδεψε το δοκάρι για μία ακόμα φορά στην αναμέτρηση και στο 88′ ο Νεϊμάρ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 6-0.

Σκόραρε ο Μήτρογλου, κέρδισε η Μαρσέιγ

Νωρίτερα, στο “Βελοντρόμ” η Μαρσέιγ είδε τον Κώστα Μήτρογλου να βρίσκει δίχτυα και επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 2-0 της Καέν.

Το πρώτο ημίχρονο άνηκε ολοκληρωτικά στους Μασσαλούς, οι οποίοι σπατάλησαν κάποιες ευκαιρίες με Μήτρογλου και Παγιέ πριν ανοίξουν το σκορ. Στο 36′ ο Έλληνας φορ χρίστηκε σκόρερ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Τοβέν και 9 λεπτά αργότερα ο Γάλλος από δημιουργός έγινε εκτελεστής γράφοντας το τελικό 2-0 με πλασέ έπειτα από πάσα του Παγέ. Στο δεύτερο ημίχρονο η Καέν πήρε την πρωτοβουλία, όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις καλές στιγμές που δημιούργησε.

Πόσο πιο χαμηλά Μονακό…

Σε απίστευτα κακή κατάσταση βρίσκεται η Μονακό, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας με 2-1 από τη Ρεν και πλέον βρίσκεται στην 18η θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς. Αυτή μάλιστα ήταν η τέταρτη σερί ήττα για την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ σε όλες τις διοργανώσεις και όγδοη στα 12 ματς της σεζόν (1 νική και 3 ισοπαλίες τα υπόλοιπα).

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 14ο λεπτό με γκολ του Ντα Σίλβα μετά από κόρνερ του Μπεν Αρφά, ενώ έχασαν κι άλλες ευκαιρίες να διευρύνουν το προβάδισμά τους. Μάλιστα στο 45+1′  οι Μονεγάσκοι έμεινα με παίκτη παραπάνω εξαιτίας της αποβολής του Ραγκί με απευθείας κόκκινη κάρτα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Μονεγάσκοι ισοφάρισαν με τον Φαλκάο στο 49′, όμως ο Μπεν Αρφά δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με γκολ στο 77΄έδωσε τη νίκη στη Ρεν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ