Αποκαλυπτικός για το μέλλον του Αζάρ ο Μοράτα | Sportsking.gr

Αποκαλυπτικός για το μέλλον του Αζάρ ο Μοράτα

Ο Άλβαρο Μοράτα μίλησε για το ενδεχόμενο μετακίνησης του Εντέν Αζάρ στην Ρεάλ Μαδρίτης. .

Ο Εντέν Αζάρ αποκάλυψε με δηλώσεις του πως όνειρο του είναι να αγωνιστεί με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και αμέσως αμέσως τα Μέσα της Ισπανίας πήραν φωτιά, τονίζοντας πως οι Μαδριλένοι θα κινηθούν για την απόκτηση του Βέλγου τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Ο συμπάικτης του στην Τσέλσι, Άλβαρο Μοράτα, μίλησε για την σχέση που έχει ο Αζάρ με τους «μερένχες», λέγοντας πως αν η Ρεάλ κάνει πρόταση για να τον αποκτήσει, τότε είναι δεδομένο πως ο ποδοσφαιριστής θα δεχθεί.

 

«Δεν είναι ότι θέλει να αποχωρήσει από την Τσέλσι, δεν έχει πρόβλημα με την ομάδα, Ωστόσο σε πρίπτωση που η Ρεάλ κινηθεί για την απόκτηση του, τότε τίποτα δεν θα μπορέσει να μπλοκάρει την μετακίνησή του στην Ισπανία. Είναι διαφορετικό όμως από άλλες περιπτώσεις, δεν ζητάει να φύγει, αλλά να πραγματοποιήσει το όνειρο του», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.