Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Μίλαν κλείνει… Πακετά
Μίλαν

Η Μίλαν κλείνει… Πακετά

Δεκάρι από τη Βραζιλία ετοιμάζεται να προσγειώσει στο Μιλάνο η ιταλική ομάδα.

10.10.2018 | 15:00

Ένα βραζιλιάνικο διαμάντι από τη Φλαμένγκο ονόματι Λούκας Πακετά φαίνεται να έχει βρει η Μίλαν, η οποία θέλει να τον φέρει στην πόλη του φωτός τον προσεχή Ιανουάριο.

Σύμφωνα με την Globo Esporte, η βραζιλιάνικη ομάδα θα καταστήσει μεταγραφικά διαθέσιμο τον Λούκας Πακετά ήδη από την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με την τιμή πώλησης να έχει τεθεί στα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Το ίδιο Μέσο αναφέρει ότι έχει ήδη πραγματοποιηθεί συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων με την Μίλαν να βγάζει τελικά από τα ταμεία της 35 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον 21χρονο επιτελικό μέσο της Φλαμένγκο και να τον κάνει να… πακετάρει τα πράγματά του για Ιταλία.

Οι ανακοινώσεις ενδέχεται να ακολουθήσουν μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα από τις δύο πλευρές ενώ έγινε γνωστό ότι ο CEO της ομάδας από τη Βραζιλία, Μπρούνο Σπίντελ, έκλεισε ο ίδιος προσωπικά το ντιλ στο Μιλάνο.

Άλλες ομάδες που διατηρούν ζεστό ενδιαφέρον για τον παίκτη αλλά από ό,τι φαίνεται θα μείνουν στα κρύα του λουτρού είναι οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version