«Γι’αυτό έφυγε από την Γιουβέντους ο Μαρκίζιο» | Sportsking.gr

«Γι’αυτό έφυγε από την Γιουβέντους ο Μαρκίζιο»

Ο μάνατζερ του Κλαούντιο Μαρκίζιο αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από την Γιουβέντους.

Μετά από πολυετή καριέρα στην Γιουβέντους ο Κλαούντιο Μαρκίζιο αποχώρησε για άλλες πολιτείες και συγκεκριμένα για την ρωσική Ζενίτ.

Ο ίδιος αν και είχε εκδηλώσει την επιθυμία του να παραμείνει και να κλείσει την καριέρα του στους Ιταλούς, δεν βρήκε ανταπόκριση, καθώς οι «μπιανκονέρι» δεν του έκαναν καν πρόταση ανανέωσης και τον άφησαν ελεύθερο να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Στέφανο Μαρκίζιο, πατέρας και μάνατζερ του Ιταλού, αποκάλυψε τους λόγους για τις οποίες αποχώρησε ο γιος του από την «Γηραιά Κυρία», τονίζοντας πως αρνήθηκε πρόταση της Μίλαν με σαφώς καλύτερες οικονομικές απολαβές, έτσι ώστε να μείνει στο Τορίνο.

«Η Γιουβέντους δεν μας πλησίασε ποτέ, δεν έκανε καμία πρόταση και μας άφησε να επιλέξουμε σε ποια ομάδα θα συνεχίσει ο Κλαούντιο. Σεβόμαστε την απόφαση τους, μας είπαν μόνο ότι ήθελαν να ανανεώσουν το ρόστερ της ομάδας. Σίγουρα στεναχωρήθηκε, καθώς το 2017 είχε απορρίψει και την Μίλαν για να κλείσει την καριέρα του στην Γιουβέντους. Πλέον είναι χαρούμενος στην Ρωσία και στην Ζενίτ», ανέφερε.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.