Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σε καλό δρόμο η ανανέωση Ικάρντι στην Ίντερ
Ίντερ

Σε καλό δρόμο η ανανέωση Ικάρντι στην Ίντερ

Σε καλό δρόμο είναι οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Αργεντινού επιθετικού, σύμφωνα με δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή των «Νερατζούρι».

12.10.2018 | 12:30

Η επιθυμία της Ίντερ να «δέσει» για ακόμα περισσότερα χρόνια τον Μάουρο Ικάρντι είναι δεδομένη, καθώς ο Αργεντινός αποτελεί τον κορυφαίο παίκτη της ομάδας τις τελευταίες σεζόν, όντας μάλιστα σταθερά πρώτος σκόρερ.

Παρά την διάψευση της συζύγου-μάνατζερ του 25χρονου επιθετικού, Γουάντα Νάρα, την Τρίτη (9/10), μόλις δύο ημέρες αργότερα ήρθε η τοποθέτηση του Πιέρο Αουζίλιο, αθλητικού διευθυντή της Ίντερ να γεμίσει ενθουσιασμό στους φιλάθλους της ομάδας.

Ο Ιταλός παράγοντας μιλώντας στο «Sky Sport Italia» ανέφερε όσον αφορά τις συζητήσεις για ανανέωση με τον Ικάρντι: «Από την πλευρά μας υπάρχει η επιθυμία να βελτιώσουμε τους όρους και να ανανεώσουμε το συμβόλαιο του, ενώ από την δική του (πλευρά) υπάρχει συνεργασία. Καθώς έχει ακόμα τρία χρόνια στο συμβόλαιο του είναι πιθανό να συμφωνήσουμε σε μερικές μέρες ή σε μερικούς μήνες, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version