Αζάρ: «Δεν θα πιέσω την Τσέλσι για να φύγω»

Μόνο υπό τις σωστές συνθήκες θα φύγει από την Τσέλσι ο Έντεν Αζάρ.

Η Τσέλσι έχει βοηθήσει τα μέγιστα τον Έντεν Αζάρ όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει πολύ καλά ο Βέλγος χαφ. Επίσης, δεν το έχει ξεχάσει.

Γι’ αυτό το λόγο και δεν θέλει να φτάσει στα… άκρα με τους «μπλε». Ο έμπειρος μέσος αρκετές φορές κατά το παρελθόν έχει δηλώσει την αγάπη του για τον εν λόγω σύλλογο, κάτι που θέλει να κάνει και με τις πράξεις του.

Έτσι, παρά το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για την αγορά του ο Αζάρ δεν είναι πρόθυμος να φύγει από την Τσέλσι αφήνοντας κακές εντυπώσεις. Αυτό άλλωστε τόνισε και σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ του Βελγίου.

Τελικά τι θα γίνει με τον Αζάρ;

Το σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Έντεν Αζάρ καλά κρατεί. Θα πάει ή όχι στη Ρεάλ Μαδρίτης; Θα υπογράψει ή όχι νέο συμβόλαιο με την Τσέλσι;

Κανείς δεν ξέρει και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει. Τουλάχιστον για τώρα. Ο Βέλγος φαίνεται να είναι μπερδεμένος και αυτό βγαίνει και στις δηλώσεις του.

Τη μία λέει ότι θέλει να παίξει στο ισπανικό πρωτάθλημα και η «βασίλισσα» είναι ένα παιδικό του όνειρο. Από την άλλη, όμως, δεν θέλει να φύγει από το Λονδίνο, καθώς περνάει καλά.

Άβυσσος η ψυχή του…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ