Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρανιέρι: «Κριστιάνο όπως… Μαραντόνα»
Γιουβέντους

Ρανιέρι: «Κριστιάνο όπως… Μαραντόνα»

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι μίλησε για την έλευση του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Καμπιονάτο, συγκρίνοντας την με εκείνη του Ντιέγκο Μαραντόνα στη Νάπολι, ενώ υπερασπίστηκε τον Τζενάρο Γκατούζο.

27.10.2018 | 12:53

Σε ιταλικό ντοκιμαντέρ για το ποδόσφαιρο κλήθηκε να μιλήσει ο Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους και τον αντίκτυπο που έχει στο Καμπιονάτο.

«Με την άφιξη του Κριστιάνο Ρονάλντο το ιταλικό ποδόσφαιρο βγήκε από την κρίση! Είναι περίπου όπως όταν η Νάπολι πήρε τον Μαραντόνα», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος πανηγύρισε  την κατάκτηση της Premier League όντας προπονητής της Λέστερ το 2016.

Επίσης, ο Ρανιέρι έσπευσε να υπερασπιστεί τον Τζενάρο Γκατούζο και τη δουλειά που κάνει στη Μίλαν. «Είναι μία ομάδα που βλέπω με καλό μάτι. Ο Γκατούζο κάνει καλή δουλειά. Βλέπουμε ότι ‘διαβάζει’ τα παιχνίδια και ξέρει τι πρέπει να κάνει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version