Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παίκτες της Λέστερ: “Πρόεδρε για εσένα” (pics)
Φώτο Ημέρας

Παίκτες της Λέστερ: “Πρόεδρε για εσένα” (pics)

Και ποιος δεν δάκρυσε στον πανηγυρισμό του γκολ της Λέστερ στον αγώνα με την Κάρντιφ.

03.11.2018 | 19:01

Τις τελευταίες μέρες το κλίμα στο Λέστερ είναι διαφορετικό. Είναι πιο βαρύ απ’ ότι άλλες φορές τέτοια εποχή. Ο λόγος είναι γνωστός.

Ο ξαφνικός θάνατος του προέδρου της αγγλικής ομάδας έχει κλονίσει τόσο τους κατοίκους της περιοχής όσο και τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου.

Παρόλα αυτά οι τελευταίοι βρήκαν τη δύναμη και ταξίδεψαν ως την Ουαλία για το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Κάρντιφ. Δεν πήγαν απλά για να πάνε και πουν ότι έδωσαν το “παρών”.

Έπαιξαν για να πάρουν τη νίκη για εκείνον που τους είχε όλους σαν παιδιά του. Το γκολ του Γκρέι στο 55′ ήταν αρκετό για τους φιλοξενούμενους, ώστε να πάρουν τη νίκη με σκορ 1-0.

Όμως κανείς δεν θα θυμάται αυτό το “τρίποντο” σε βάθος χρόνου. Η στιγμή που ήταν “όλα τα λεφτά” ήταν ο πανηγυρισμός που ακολούθησε.

Ο Γκρέι φορούσε ένα ειδικό μπλουζάκι από μέσα το οποίο και εμφάνισε μετά το τέρμα του, το οποίο και αφιέρωσε στον άνθρωπο που τον είχε πιστέψει όσο κανείς.

Δείτε τους πανηγυρισμούς των ποδοσφαιριστών της Λέστερ:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version