Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τα έ«χ»ασε μετά το σοκ η Άρσεναλ…
Europa League

Τα έ«χ»ασε μετά το σοκ η Άρσεναλ…

Η Άρσεναλ έμεινε στο 0-0 με την Σπόρτινγκ, με τον τραυματισμού του Γουέλμπεκ να επισκιάζει την αναμέτρηση. Στην επόμενη φάση οι «κανονιέρηδες», μόνο με...αυτοκτονία χάνουν τους «32» οι Πορτογάλοι.

08.11.2018 | 23:59

Η Άρσεναλ φιλοξένησε την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο «Έμιρεϊτς» και έμεινε στο 0-0, με τους Λονδρέζους να επηρεάζονται από τον σοβαρό τραυματισμό του Ντάνι Γούελμπεκ.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μην βρίσκουν χώρους για να απειλήσουν και τους Πορτογάλους να έχουν κατά κύριο ρόλο παθητικό ρόλο. Ο χρόνος… πάγωσε στο 30΄όταν και Ο Γουέλμπεκ τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο, με τον Άγγλο να σφαδάζει στο χορτάρι. Νεότερα για την κατάσταση του θα γίνουν γνωστά μετά την λήξη του ματς.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το σοκ και δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη ευκαιρία στα καρέ της Σπόρτινγκ.

Στο δεύτερο μισό οι «κανονιέρηδες» απείλησαν με το καλημέρα με τον Ομπαμεγιάνγκ ο οποίος είχε μπει στην θέση του Γουέλμπεκ να χάνει τρομερή ευκαιρία με τον 46′, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να νικήσει τον Ριμπέιρο στο 58′.

Στην συνέχεια οι Πορτογάλοι κλείστηκαν στα καρέ του και πάγωσαν τον ρυθμό με τους Λονδρέζους να παραμένουν χωρίς ιδέες επιθετικά. Στο 87′ ο Ματιέ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, μετά από ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα αφήνοντας της ομάδας με παίκτη λιγότερο για τα υπόλοιπα λεπτά, με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

  1. Άρσεναλ 10
  2. Σπόρτινγκ 7
  3. Πολτάβα 3
  4. Καραμπάκ 3

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version