Δεν υπάρχει θέμα Ρεάλ για τον Βενγκέρ

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναζητά τον διάδοχο του Τζουλιέν Λοπετέγκι, όμως από σήμερα θα πρέπει να αφαιρέσει οριστικά ένα από τα ονόματα της λίστας της.

Η απομάκρυνση του Τζουλιέν Λοπετέγκι από τον πάγκο των Μαδριλένων μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου φέρνει την διοίκηση του ισπανικού κολοσσού σε δυσμενή θέση αναζητώντας τον άνθρωπο που θα φέρει τον σύλλογο ξανά εκεί που ανήκει, στην κορυφή! Τα ονόματα που ακούγονται για την θέση του… καπετάνιου δεν είναι πολλά ωστόσο ένα ένα αποκλείονται από τους ίδιους τους εμπλεκόμενους κατανοώντας πως η «ηλεκτρική» καρέκλα της Ρεάλ είναι ικανή να τους κατασπαράξει.

Τελευταίος που πήρε θέση και αρνήθηκε τα περί ενδιαφέροντος της «Βασίλισσας» στο πρόσωπό του είναι ο Αρνέν Βενγκέρ, με τον Αλσατό τεχνικό να τονίζει σε δηλώσεις του πως ουδέποτε τον προσέλκυσε κάποιος από την διοίκηση της ισπανικής ομάδας, αλλά και να γινόταν αυτό η απάντησή του θα ήταν αρνητική. «Για να είμαι ειλικρινής, η Ρεάλ δεν με προσέλκυσε, δεν επιστρέφω άμεσα. Πρέπει να λύσω όλα μου τα προβλήματα μέχρι να επιστρέψω και πάλι στην δράση. Για την ώρα δεν με απασχολεί το να επιστρέψω. Θ αποφασίσω το Ιανουάριο για το τι θα κάνω». 

Ο 69χρονος τεχνικός άφησε μετά από 22 συναπτά έτη την Άρσεναλ και σαφώς χρειάζεται ένα ικανό διάλειμμα μέχρι να πάρει νέες αποφάσεις για την καριέρα του. Μετά τα περί πιθανής πρόσληψής του από την Ρεάλ ο Αλσατός ανέφερε πως κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την Μίλαν, βάζοντας τέλος στα σενάρια των Ιταλών που τον θέλουν ως αντικαταστάτη του ανεπαρκή στους «Ροσονέρι», Τζενάρο Γκατούζο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ