Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Θέλει Γιουβέντους ο Μαρσέλο, αλλά…
Γιουβέντους

Θέλει Γιουβέντους ο Μαρσέλο, αλλά…

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν συζητάει καν το ενδεχόμενο πώλησης του Μαρσέλο στην Γιουβέντους.

09.11.2018 | 15:45

Τις τελευταίες μέρες έχει αναπτυχθεί έντονα η φήμη ενδιαφέροντος της Γιουβέντους για την απόκτηση του Μαρσέλο, με τον Βραζιλιάνο να παρουσιάζεται θετικός σε μια ενδεχόμενη μετακίνηση του στη Ιταλία, σύμφωνα με Μέσα της Ισπανίας.

Ωστόσο η Ρεάλ Μαδρίτης φρόντισε να ξεκαθαρίσει σε εχθρούς και… φίλους πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τους Μαδριλένους τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Μάλιστα φαίνεται πως υπήρχε επίσημη ενημέρωση προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή τονίζοντας πως δεν πρόκειται να υποκύψει σε καμία πρόταση των «μπιανκονέρι».

Η Γιουβέντους δεν θα σταματήσει να πιέζει την διοίκηση των μερένχες,΄όμως όταν ο Φλορεντίνο Πέρεθ αποφασίζει κάτι, δύσκολα του αλλάζεις γνώμη, με τον Μαρσέλο ωστόσο να δηλώνει πως θα ήθελε να αγωνιστεί εκ νέου με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όλα τα ενδεχόμενα μένουν ανοιχτά, με τους ανθρώπους της Γηραιάς Κυρίας να ποντάρουν πολλά στην επιθυμία του ποδοσφαιριστή.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version