Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κατά της Super League οι οπαδοί της Ντόρτμουντ (pic)
Ντόρτμουντ

Κατά της Super League οι οπαδοί της Ντόρτμουντ (pic)

Οι οπαδοί της Μπορούσια Ντόρτμουντ έδειξαν κάθετα αντίθετοι με τα φημολογούμενα πλάνα για δημιουργία κλειστής λίγκας στην Ευρώπη.

10.11.2018 | 20:06

Πριν λίγες ημέρες έγιναν γνωστά τα πλάνα κάποιον κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης για τη δημιουργία μιας κλειστής λίγκας. Οι ομάδες που θα συμμετείχαν σε αυτή θα αποχωρούσαν από τα Εθνικά τους πρωταθλήματα και από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα δημοσιεύματα θέλουν τη Μπάγερν Μοναχου να είναι αυτή που έχει ξεκινήσει την όλη ιστορία και τις άλλες κορυφαίες ομάδες να είναι έτοιμες να ακολουθήσουν. Άλλοι πιστεύουν πως πρόκειται για άλλο ένα καπρίτσιο των Top ομάδων για να βγάλουν περισσότερα χρήματα.

Οι οπαδοί της Μπορούσια Ντόρτμουντ πανό που ανάρτησαν στο ντέρμπι με τους Βαυρούς ξεκαθάρισαν πως είναι αντίθετοι με μια τέτοια κίνηση.

Συγκεκριμένα το πανό που σήκωσαν αναφέρει: “Η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν πρέπει να συμμετέχει σε ένα κλειστό πρωτάθλημα. Όχι στην Super League”.

https://twitter.com/GGFN_/status/1061310709068414987

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version