Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τέσσερα και λίγα ήταν η Παρί (vid)
Μονακό

Τέσσερα και λίγα ήταν η Παρί (vid)

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν αντιμετώπισε καμία δυσκολία απέναντι στην ουραγό Μονακό και με το εμφατικό 0-4, πέρασε από το Πριγκιπάτο.

12.11.2018 | 00:08

Η διαφορά των δυο ομάδων ήταν τεράστια, με την Παρί να κάνει επίδειξη δύναμης, επικρατώντας με 0-4 της Μονακό. Μάλιστα οι Παριζιάνοι έκαναν fair-play, καθώς σεβάστηκαν την κακή κατάσταση των Μονεγάσκων.

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Μονακό, με τον Τιερί Ανρί να έχει μπροστά του έναν Γολγοθά να ανέβει. Φυσικά κανένας δεν περίμενε η Μονακό να βρει βαθμό ή βαθμούς απέναντι στην Παρί, με το τελικό 0-4 να αφήνει ικανοποιημένους τους γηπεδούχους.

Το παιχνίδι δεν χωράει ιδιαίτερης κριτικής, καθώς οι πρωταθλητές έκαναν πάρτι απέναντι στην τελευταία της βαθμολογίας Μονακό. Ο Καβάνι άνοιξε το σκορ στο 4′ μετά από σουτ του Νειμάρ που εξελίχθηκε σε ασίστ για τον Ουρουγουανό επιθετικό. Πριν προλάβει να συνέλθει από το γκολ η Μονακό, η Παρί χτύπησε ξανά. Στο 11′ ο Ντιαμπί έδωσε έτοιμο γκολ στον Καβάνι που προ κενής εστίας δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μπενάλιο. 

Μετά το 0-2, η Μονακό προσπάθησε να κερδίσει μέτρα στο γήπεδο και να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία, όμως στην μοναδική καλή στιγμή που παρουσιάστηκε στους γηπεδούχους στο 26′, ο Μπουλά αστόχησε.

Το 0-2 έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, με την Παρί να έχει τελειώσει με την υπόθεση νίκη από το πρώτο 45λεπτο.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν ο ίδιος, παρ’ όλα αυτά η Παρί βρήκε ακόμη δυο γκολ. Στο 53′ ο Ντιαμπί βρήκε και πάλι τον Καβάνι, με τον επιθετικό της Παρί να μην έχει κανένα πρόβλημα να κάνει το 0-3Το τελικό 0-4 έγραψε ο Νειμάρ από την άσπρη βούλα μετά από πέναλτι που έκανε ο Σιντιμπέ στον Εμπαπέ.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα καθώς και τα γκολ της αναμέτρησης ΕΔΩ

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version