Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Απέρριψε μυθικά ποσά ο Οζίλ για την Άρσεναλ
Αγγλία

Απέρριψε μυθικά ποσά ο Οζίλ για την Άρσεναλ

Η παραμονή του Γερμανού μέσου στους «Κανονιέρηδες» κρατά σταθερή τα τελευταία χρόνια, με την τελευταία χρονικά ανανέωση του συμβολαίου του να ταιριάζει άρτια με την φράση «το χρήμα δεν το λογαριάζω, τα δυο σου μάτια σας κοιτάζω».

13.11.2018 | 22:55

Η παρουσία του Μεσούτ Οζίλ στους «Κανονιέρηδες» έχει περάσει από σαράντα κύματα! Ο Γερμανός στα πέντε έτη παρουσίας του στο Λονδίνο, έχει προλάβει να αμφισβητηθεί, να θεοποιηθεί, να «απαιτηθεί» από το κοινό να περιθωριοποιηθεί αλλά και να ηγηθεί της Άρσεναλ. Όλα σε πέντε χρόνια! Η τελευταία ανανέωση της συνεργασίας του με τους Λονδρέζους ωστόσο έδειξε περισσότερο από κάθε φορά την θέληση του παίκτη να παραμείνει σε τοπ επίπεδο και να οδηγήσει επιτέλους την ομάδα του στον δρόμο της επιτυχίας.

Όπως αποκάλυψε στην London Evening o μάνατζερ του Γερμανού, Εργκούτ Σογκούτ, ο πελάτης του πριν από περίπου έναν χρόνο απέρριψε προτάσεις που θα τον χρύσωναν από πάνω μέχρι κάτω για χάρη της Άρσεναλ. «Είχαμε μερικές πραγματικά υπέρογκες οικονομικά προτάσεις από την αγορά της Ασίας. Υπήρξαν κάποιες εξωφρενικές προσφορές. Όμως για τον Μεσούτ, τα χρήματα δεν έπαιξαν ποτέ τον πρώτο ρόλο. Σίγουρα το οικονομικό είναι σημαντικός παράγοντας που πάντα θα πρέπει να εξετάζουμε, αλλά οι άνθρωποι θα πρέπει να έχουν στο μυαλό πως το πόσο καλός ποδοσφαιριστής είναι κάποιος είναι ένα κομμάτι της διαπραγμάτευσης. Η οικονομική επιρροή ενός ποδοσφαιριστή είναι κρίσιμη στις μέρες μας» τόνισε ο καθοδηγητής της καριέρας του έμπειρου χαφ.

Ο Μεσούτ Οζίλ βρίσκεται στο Λονδίνο από καλοκαίρι του 2013, ενώ με το συμβόλαιο που υπέγραψε τον περασμένο Ιανουάριο θα παραμείνει στις τάξεις του συλλόγου τουλάχιστον μέχρι το τέλος του πρώτου μισού του 2021.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version