Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αποφάσισε για την αποχώρηση δύο ο Μουρίνιο!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Αποφάσισε για την αποχώρηση δύο ο Μουρίνιο!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει να φέρει έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό στο «Ολντ Τράφορντ» και έχει ήδη αποφασίσει την πώληση δύο ποδοσφαιριστών!

13.11.2018 | 15:03

Τα αμυντικά κενά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γίνονται ολοένα και πιο ορατά και όπως φαίνεται δεν μπορεί να βρεθεί λύση εκ των έσω, με τους κόκκινους διαβόλους να έχουν δεχτεί 21 γκολ σε 12 αναμετρήσεις, όντας η πέμπτη χειρότερη άμυνα μετά τις Μπέρνλι, Κάρντιφ, Χάντερσφιλμτ και Φούλαμ.

Έτσι έχει παρθεί η απόφαση να γίνει η απόκτηση κεντρικού αμυντικού τον ερχόμενο Ιανουάριο και ο Πορτογάλος αναμένεται να θυσιάσει δύο αμυντικούς που δεν έχει και πολύ σε εκτίμηση.

Όπως αποκαλύπτουν Μέσα από το Νησί ο «Special One» δεν υπολογίζει στους Ρόχο και Μπεγί , βάζοντας πωλητήριο και στους δύο.

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ήδη βρει μερικές καλές λύσεις κεντρικών αμυντικών από την Ιταλία και θέλουν σύντομα να βρουν τον κατάλληλο, έτσι ώστε να ενσωματωθεί στην ομάδα αμέσως μετά την διακοπή του Ιανουαρίου.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version