Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ινιέστα: «Ο Μουρίνιο έκανε ζημιά στην Εθνική Ισπανίας»
Μπαρτσελόνα

Ινιέστα: «Ο Μουρίνιο έκανε ζημιά στην Εθνική Ισπανίας»

Ο Αντρές Ινιέστα έριξε «καρφί» στον Ζοσέ Μουρίνιο, τονίζοντας ότι το μίσος που προκάλεσε ανάμεσα στους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα είχε αρνητικές επιπτώσεις και στην Εθνική Ισπανίας!

26.11.2018 | 19:21

Κάθε άλλο παρά κολακευτικά ήταν τα λόγια που είπε ο Αντρές Ινιέστα για τον Ζοσέ Μουρίνιο σε συνέντευξη που έδωσε στη La Sexta.

Ο Ισπανός πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα τόνισε ότι ο Πορτογάλος, την εποχή που βρισκόταν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, είχε καλλιεργήσει ένα μίσος ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, που ουσιαστικά έκανε κακό στην Εθνική Ισπανίας.

«Δεν χρειάζεται να ήσουν μέσα στην Μπαρτσελόνα ή τη Ρεάλ Μαδρίτης, για να καταλάβεις ότι η κατάσταση ήταν δυσάρεστη. Ένα βασικό στοιχείο της ιστορίας αυτής ήταν ο Μουρίνιο. Όποιος δεν θέλει να το δει αυτό, φορά παρωπίδες.

Δεν έβλεπες πλέον την αντιπαλότητα που υπήρχε προηγουμένως. Έβλεπες κάτι παραπάνω. Έβλεπες μίσος. Η ατμόσφαιρα που αναπτύχθηκε ήταν αβάσταχτη. Η ένταση ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ, που προκάλεσε ο Μουρίνιο, έκανε πολύ ζημιά στην Εθνική Ισπανίας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ινιέστα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version