«Άκυρο» του Ρόμπεν για Κίνα και Μέση Ανατολή | Sportsking.gr

«Άκυρο» του Ρόμπεν για Κίνα και Μέση Ανατολή

Ο Άριεν Ρόμπεν αποκάλυψε ότι έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του για το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο ο προορισμός του δεν θα είναι ούτε η Κίνα ούτε η Μέση Ανατολή.

Άγνωστο είναι ακόμα το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Άριεν Ρόμπεν. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός ανακοίνωσε σε συνέντευξη του την Κυριακή (2/12) ότι θα αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου μετά από 10 χρόνια.

Με δηλώσεις του σε ολλανδικό Μέσο τη Δευτέρα ο 34χρονος ποδοσφαιριστής έσπευσε να αποκλείσει κάποιους προορισμούς, στους οποίους φημολογούνταν ότι θα αγωνιστεί. Πρόκειται για επιλογές, που συνήθως επιλέγουν παίκτες σε προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία για έναν καλό τελευταίο… μισθό. Ο Ρόμπεν, συγκεκριμένα, μιλώντας στο «Studio Voetbal», τόνισε ότι δεν θα πάει σε κάποια ομάδα της Κίνας ή της Μέσης Ανατολής.

Δεν μπορώ ακόμη να σας πω τι θα κάνω, αλλά η Κίνα και η Μέση Ανατολή δεν είναι στις επιλογές μου. Υπάρχει προοπτική για αρκετά πράγματα, έχω προσφορές και όχι συγκεκριμένα από την Ολλανδία», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.