Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Εγχειρίστηκε και χάνει τη σεζόν ο Ραφίνια!
Μπαρτσελόνα

Εγχειρίστηκε και χάνει τη σεζόν ο Ραφίνια!

Η ατυχία χτύπησε ξανά την πόρτα του Ραφίνια, ο οποίος εγχειρίστηκε επιτυχώς στο γόνατο και θα λείψει μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν της Μπαρτσελόνα.

04.12.2018 | 18:42

Στο ντέρμπι κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης έμελε να αγωνιστεί για τελευταία φέτος ο Ραφίνια. Ο Βραζιλιάνος χαφ χτύπησε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ρήξη χιαστών στο αριστερό γόνατο.

Ο 25χρονος μέσος πέρασε σήμερα (4/12) την πόρτα του χειρουργείου και όπως ενημέρωσε επίσημα η ομάδα της Μπαρτσελόνα, η εγχείρηση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Αυτό σημαίνει πως ο Ραφίνια θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο, με αποτέλεσμα να λείψει από όλα τα υπόλοιπα ματς των “Μπλαουγκράνα” για την φετινή σεζόν.

Μάλιστα, αυτή είναι η τρίτη φορά που ο πρώην παίκτης της Ίντερ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στα γόνατά του. Η αρχή έγινε τον Σεπτέμβριο του 2015, όπου υπέστη ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο και επέστρεψε μετά από 6 μήνες (Μάρτιος 2016). Η δεύτερη ήταν τον Απρίλιο του 2017, καθώς έπαθε ρήξη μηνίσκου και έκανε αρθροσκόπηση στο δεξί γόνατο, με αποτέλεσμα να λείψει 8,5 μήνες αυτή τη φορά (Δεκέμβριος 2017).

Πριν τραυματιστεί, ο Ραφίνια πρόλαβε να πετύχει 1 γκολ στις 8 φορές που αγωνίστηκε με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε όλες τις διοργανώσεις.

Η ενημέρωση των “Μπλαουγκράνα”:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version