Ρόμπεν: «Το δεξί μου πόδι είναι από… σοκολάτα» | Sportsking.gr

Ρόμπεν: «Το δεξί μου πόδι είναι από… σοκολάτα»

Ο Άριεν Ρόμπεν απάντησε με... μυθικό τρόπο σε ερωτήσεις απλών φιλάθλων, μιλώντας για τη χαρακτηριστική του κίνηση με το σπάσιμο της μέσης.

Σε ερωτήσεις απλών φιλάθλων απάντησε ο Άριεν Ρόμπεν, ο οποίος μίλησε για το… κακό του δεξί πόδι, αλλά και την κίνηση που κάνει σπάζοντας τη μέση του.

«Ο Κρόιφ μου είπε ότι έχω ένα μεγάλο αριστερό πόδι, αλλά το δεξί μου πόδι ήταν κατασκευασμένο από σοκολάτα. Είχε δίκιο! Δεν μπορώ να κάνω τίποτα με το δεξί μου πόδι και όμως κατάφερα να φτάσω στην κορυφή του ποδοσφαίρου. Οι σύγχρονοι προπονητές θέλουν τους νέους να δουλεύουν και με τα δύο πόδια, αλλά δεν νομίζω ότι είναι καλό. Είναι καλύτερα να είσαι καλός με δύο πόδια ή εξαιρετικός με μόνο ένα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο Ολλανδός εξήγησε την προσποίηση που κάνει με το σπάσιμο της μέσης: «Πάντα έπαιζα στην αριστερή πλευρά, στην αριστερή πλευρά, κολλημένος στη γραμμή με εντολή να περάσω. Μόνο όταν έφτασα στην Ρεάλ Μαδρίτης άρχισαν να με βάζουν στα δεξιά και άρχισα να συνειδητοποιώ το όπλο που είχα όταν έσπαζα τη μέση. Και έτσι προπονήθηκα πολλές φορές να βάλω αυτό το στοιχείο στο παιχνίδι μου και να αρχίσω να σημειώνω γκολ».
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.