Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Superclasico: Θα το δουν μαζί Ρονάλντο και Μέσι
Home Page

Superclasico: Θα το δουν μαζί Ρονάλντο και Μέσι

Αμφότεροι Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι θα παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό του Copa Libertadores με τις Μπόκα Τζούνιορς και Ριβερ Πλειτ να βάζουν «φωτιά» στο Superclasico.

04.12.2018 | 19:43

Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς ετοιμάζονται για το δεύτερο μεγάλο τελικό του Copa Libertadores (9/12, 21:30) (Superclasico) και στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” αναμένονται δύο ιδιαίτεροι προσκεκλημένοι θεατές.

Ο σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, εξασφάλισε προσκλήσεις μέσω της ομοσπονδίας της Αργεντινής (AFA). Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τις ζήτησε προσωπικά και τις πήρε από την πρώην του ομάδα, Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είναι ιδιοκτήτρια του γηπέδου της Μαδρίτης, στο οποίο θα διεξαχθεί το σπουδαίο ματς.

Αμφότεροι δεν έχουν υποχρεώσεις με τις ομάδες τους. Οι “μπλαουγκράνα” παίζουν το Σάββατο (8/12, 21:45) με την Εσπανιόλ εκτός έδρας στο ντέρμπι της Βαρκελώνης, ενώ η Γιουβέντους υποδέχεται την Παρασκευή (7/12, 21:30) την Ίντερ στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής της Serie A.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version