Από μικρός ήταν… αληταράς ο Τζέραρντ! (vid) | Sportsking.gr

Από μικρός ήταν… αληταράς ο Τζέραρντ! (vid)

Ήταν 5 Δεκεμβρίου του 1999 όταν ο Στίβεν Τζέραρντ ξεκίνησε να μετράει γκολ με τη φανέλα της αγαπημένης του Λίβερπουλ. Η συνέχεια γνωστή.

Στίβεν Τζέραρντ και Λίβερπουλ είναι δύο διαφορετικές λέξεις. Κι όμως. Έχουν την ίδια έννοια. Πάθος, αφοσίωση, μαχητική ψυχή. Όμως ακόμη και αυτό το μεγάλο ταξίδι για να φτάσει να θεωρείται ως τέτοιο έπρεπε να ξεκινήσει από ένα μικρό… βήμα.

Στην περίπτωση του παλαίμαχου χαφ από ένα γκολ. Ήταν 5 Δεκεμβρίου του 1999. Ήταν η πρώτη φορά που οι φίλοι της αγγλικής ομάδας πανηγύρισαν κάποιο τέρμα του -τότε- πιτσιρικά Τζέραρντ.

Όπως τελικά έδειξε η ιστορία ακολούθησαν πολλά. Άλλα πιο μακρινά. Άλλα πιο εντυπωσιακά. Άλλα πιο δύσκολα. Άλλα εξ επαφής. Άλλα κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους.

Ωστόσο, κανένα δεν συγκρίνεται με το παρακάτω. Και αυτό γιατί σαν το «πρώτο γκολ» δεν έχει. Το ημερολόγιο έδειχνε 5 Δεκεμβρίου του 1999 όταν ο αμούστακος Στίβεν με μαλλί… καπελάκι έκανε άνω-κάτω την άμυνα της Σέφιλντ Γουένσντεϊ και σκόραρε με απίθανο στυλ. Από τότε έδειχνε μεγάλος «αληταράς».

Θυμηθείτε το πρώτο «παστέλι» του Τζέραρντ:
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.