Ακόμη ένα «μαργαριτάρι» από τον Μπεν Αρφά! (vid) | Sportsking.gr

Ακόμη ένα «μαργαριτάρι» από τον Μπεν Αρφά! (vid)

Ακόμη και τώρα συνεχίζει να πετυχαίνει μερικά γκολ σπάνιας ομορφιάς ο Χατέμ Μπεν Αρφά, όπως έδειξε και στον τελευταίο αγώνα της Ρεν.

Στην αρχή της καριέρας του πολλοί έλεγαν ότι μπορεί να φτάσει τον Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Χατέμ Μπεν Αρφά είχε… τόνους ταλέντο. Και συνεχίζει να το έχει.

Όμως, ποτέ στην καριέρα του δεν έφτασε στα… άκρα. Ποτέ δεν έφτασε εκεί που θα μπορούσε. Όχι γιατί είχε πολλούς τραυματισμούς. Αλλά γιατί ήταν ολίγον τι… τεμπελάκος.

Παρόλα αυτά παραμένει ένας εραστής της στρογγυλής θεάς. Παραμένει ένας «ποιητής» εντός αγωνιστικού χώρου με όλα αυτά τα ωραία που κάνει.

Η νέα «ζωγραφιά» του Χατέμ Μπεν Αρφά

Αν μία λέξη λείπει σίγουρα από τη ζωή του Χατέμ Μπεν Αρφά, τότε αυτή είναι η σταθερότητα. Η καριέρα του είχε πολλά restart. Πολλά ups and downs.

Πλέον τον βρίσκουμε να φοράει τη φανέλα της Ρεν και να κάνει εκεί διάφορα «μαγικά». Όπως στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Λιόν.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός κατάφερε να αφήσει… άφωνους φίλους, εχθρούς και αντιπάλους χάρη στη νέα του γκολάρα. Και λογικό εδώ που τα λέμε.

Ελπίζουμε στη συνέχεια της χρονιάς να μας χαρίσει και άλλα τέτοια «μαργαριτάρια» ο Μπεν Αρφά.
Σχόλια και τοποθετήσεις με υβριστικό περιεχόμενο, κατά των αρθρογράφων της ιστοσελίδας και κατά προσώπων, θα διαγράφονται. Όλα τα σχόλια περνούν από έλεγχο και οι συντάκτες του sportsking.gr, μπορούν να τροποποιήσουν ένα σχόλιο προκειμένου να εμφανιστεί στη παρούσα σελίδα.