Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Απίστευτο τρολάρισμα του Γκεντουζί στον Φελαϊνί! (pic)
Άρσεναλ

Απίστευτο τρολάρισμα του Γκεντουζί στον Φελαϊνί! (pic)

Με έναν άκρως χιουμοριστικό τρόπο αντιμετώπισε ο Ματέο Γκεντουζί το άγαρμπο μαρκάρισμα που του έγινε από τον Μαρουάν Φελαϊνί.

06.12.2018 | 17:50

Εκτός από τα πολλά γκολ, το ντέρμπι της Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ σημαδεύτηκε κι από ένα ασυνήθιστο μαρκάρισμα. Ματέο Γκεντουζί και Μαρουάν Φελαϊνί διεκδίκησαν μία μπαλιά στο χώρο του κέντρου και ο Βέλγος μέσος στην προσπάθειά του να σταματήσει τον νεαρό, τον τράβηξε από τα μαλλιά του.

Ο διαιτητής υπέδειξε το φάουλ, όπως έπρεπε, με αυτήν την περίεργη, αν μη τι άλλο, παράβαση να γίνεται μπροστά στα μάτια του. Πάντως, ο 19χρονος μέσος των “Κανονιέρηδων” δεν φαίνεται να ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από την ενέργεια του του υψηλόσωμου ποδοσφαιριστή. Το αντίθετο μάλιστα.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “RMC Sport” ο Γάλλος απέδωσε αυτό το μαρκάρισμα στη ζήλια του αντιπάλου του. Κι αυτό γιατί ο Φελαϊνί αποφάσισε πρόσφατα να αποχωριστεί την πλούσια κόμη του, σε αντίθεση με τον Γκεντουζί, που δεν φαίνεται να έχει καμία πρόθεση να κάνει το ίδιο.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του νεαρού:

“Νομίζω πως ζήλεψε. Μάλλον δεν μπορεί να δειχθεί το γεγονός πως επέλεξε να κουρέψει τα μαλλιά του.”

Δείτε την επίμαχη στιγμή:

Τη φετινή σεζόν ο Γκεντουζί έχει βρει δίχτυα 1 φορά και έχει μοιράσει 2 ασίστ σε 19 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Άρσεναλ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version