ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ίντερ: Το εκπληκτικό κορεό 75.000 οπαδών της πρωταθλήτριας Ιταλίας (vid)
Ρόντρι: «Η Άρσεναλ δεν έχει στόφα πρωταθλητή – Είχε έρθει στο Έτιχαντ για την ισοπαλία»
Το τραβηγμένο… από τα μαλλιά σενάριο της Mirror με παίκτη της Λίβερπουλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης
«Λύγισε» ο Τιάγκο Σίλβα στο αντίο του στην Τσέλσι (vid)
Γκρίλις και Ρόντρι έγιναν… λιώμα στο πάρτι τίτλου της Σίτι σε ελληνικό μπαρ (pics)
«Κόπηκαν» τα χαμόγελα στη Ρεάλ Μαδρίτης – Επιβεβαιώνεται η απουσία στον τελικό του Champions League
Μπαρτσελόνα: Το φινάλε με Ράγιο… έδειξε πέντε αποχωρήσεις
Οι οκτώ τίτλοι του Γιούργκεν Κλοπ στην τροπαιοθήκη της Λίβερπουλ
O Ντε Τζέρμπι κάνει την έκπληξη και επιστρέφει στη Serie A
Ο Ντοκού μοίρασε… σακούλες ακόμη και στους οπαδούς της Σίτι (vid)
Μεντιλίμπαρ: «Να τα δώσουμε όλα με Φιορεντίνα και να κερδίσουμε την κούπα»
H αστεράτη Άστον Βίλα κάνει… μπάσιμο στο ρόστερ της Τσέλσι
Αποκαρδιωμένος ο Όντεγκαρντ: «Φτάσαμε τόσο κοντά!»
Πάει το πρωτάθλημα για την Παρί και τώρα τελικός με Λιόν! (vid)
Ευρωπαία Ρόμα με Λουκάκου… πορθητή (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Όσο έχει εσένα δεν φοβάται κανένα! (vids)

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ ήταν χάρμα ιδέσθαι και με χατ τρικ οδήγησε τη Λίβερπουλ σε μια εμφατική νίκη στην έδρα της Μπόρνμουθ (4-0) και προσωρινά στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ!

Όσο έχει εσένα δεν φοβάται κανένα! (vids)

Όταν ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι σε καλή μέρα δύσκολα υπάρχει άμυνα που μπορεί να τον σταματήσει. Και η Μπόρνμουθ το κατάλαβε με τον πιο σκληρό τρόπο. Ο Αιγύπτιος έκανε σμπαράλια την άμυνα της και με χατ τρικ οδήγησε τη Λίβερπουλ σε ένα άνετο πέρασμα από το «Vitality» (4-0)! Με αυτόγκολ το άλλο τέρμα των «κόκκινων», που περιμένουν ένα «δώρο» της Τσέλσι στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι για να παραμείνουν στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ!

«Κόκκινη» υπεροχή

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν από την αρχή με σκοπό να πιέσουν ψηλά και να κλείσουν την Μπόρνμουθ στα καρέ της. Στο 14′ ο Σαλάχ είχε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς, ωστόσο δεν έβαλε καλά το σώμα του, με αποτέλεσμα το σουτ του να φύγει άουτ από καλή θέση.

Το παιχνίδι είχε μεν καλό ρυθμό, ωστόσο οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να απειλήσουν με αξιώσεις. Η Μπόρνμουθ είχε την πρώτη ουσιαστικά καλή ευκαιρία στην αναμέτρηση, με τον Άλισον να αποκρούει στη γωνιά του το σουτ του Μπρουκς στο 23′.

Μόλις δύο λεπτά αργότερα η Λίβερπουλ βρήκε το γκολ που τόσο έψαχνε. Φιρμίνο και Σαλάχ έκρυψαν την μπάλα, ο Βραζιλιάνος σούταρε, ο Μπέγκοβιτς δεν απέκρουσε καλά και ο Αιγύπτιος από θέση οφσάιντ άνοιξε το σκορ στο «Vitality»!

Ο ρυθμός έπεσε από το γκολ και μετά, με τους «κόκκινους» να έχουν την κατοχή, αλλά να μην απειλούν και την Μπόρνμουθ να περιορίζεται σ’ έναν παθητικό ρόλο μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους.

Πάρτι στο δεύτερο μέρος!

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Λίβερπουλ πέτυχε και δεύτερο γκολ, κάνοντας σχεδόν ακατόρθωτο το έργο των γηπεδούχων. Συγκεκριμένα στο 47′, ο Φιρμίνο έκλεψε την μπάλα στο κέντρο, πάσαρε στον Σαλάχ που έμεινε όρθιος από τα μαρκαρίσματα και με όμορφο πλασέ έκανε το 2-0!

Η Μπόρνμουθ απάντησε στις ευκαιρίες και έφτασε κοντά στο να μειώσει έξι λεπτά αργότερα, ωστόσο ο Κινγκ δεν πλάσαρε σωστά από κοντινή απόσταση. Κι αφού οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν, το πέτυχε ξανά η Λίβερπουλ.

Στο 68′ ο Ρόμπερτσον έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Κουκ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 3-0!

Ο Σαλάχ έψαχνε συνεχώς το χατ τρικ του και στο 77′ κατάφερε να το πετύχει με υπέροχο τρόπο. Ο Αιγύπτιος έφυγε στην πλάτη της άμυνας, άδειασε δις τον Μπέγκοβιτς και την άμυνα της Μπόρνμουθ, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Λίβερπουλ!

Η Λίβερπουλ έριξε στροφές προς το τέλος της αναμέτρησης, δεδομένου ότι έχει και τον «τελικό» κόντρα στη Νάπολι την Τρίτη (11/12), που θα κρίνει την πρόκριση στους «16» του Champions League.

Με το τελικό 4-0, οι «κόκκινοι» έφτασαν τους 42 βαθμούς και ανέβηκαν στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, περιμένοντας ένα «δώρο» της Τσέλσι ενάντια στη Μάντσεστερ Σίτι για να παραμείνουν εκεί. Από την άλλη η Μπόρνμουθ ηττήθηκε για πέμπτη φορά στις τελευταίες έξι αγωνιστικές κι έμεινε στους 23 βαθμούς και την 7η θέση.

Μπόρνμουθ (Έντι Χάουι): Μπέγκοβιτς, Φράνσις, Άκε, Κουκ, Ντάνιελς (83′ Ρίκο), Μπρουκς (65′ Μουσέ), Λέρμα, Σέρμαν, Στάνισλας (83΄Μινγκς), Φρέιζιερ, Κινγκ.

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Μίλνερ, Φαν Ντάικ, Ματίπ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ, Κεϊτά (65′ Λαλάνα), Σαλάχ, Σακίρι (65′ Μανέ), Φιρμίνο (81′ Χέντερσον).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ