Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γκουαρδιόλα: “Ασφαλώς και θα παρακολουθήσω το ντέρμπι”
Μάντσεστερ Σίτι

Γκουαρδιόλα: “Ασφαλώς και θα παρακολουθήσω το ντέρμπι”

Η αναμέτρηση ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα μπορούσε να διαφύγει από την προσοχή του Πεπ Γκουαρδιόλα, καθώς ανέφερε πως θα την παρακολουθήσει.

15.12.2018 | 23:18

Στην κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος ανέβηκε προσωρινά η Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Πεπ Γκουρδιόλα επικράτησε με 3-1 της Έβερτον και πλέον περιμένει το αποτέλεσμα του ντέρμπι ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να μάθει αν θα παραμείνει στην πρώτη θέση.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο προπονητής των “Πολιτών” μίλησε στο αγγλικό τηλεοπτικό δίκτυο “Sky Sports”. Ο Ισπανός τεχνικός ρωτήθηκε για το αν θα παρακολουθήσει την πολύ σημαντική αυτή αναμέτρηση και απάντησε πως περιμένει ένα πολύ καλό παιχνίδι το οποίο εννοείται πως θα το παρακολουθήσει.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Καταλανού:

“Το ντέρμπι κόντρα στη Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι για να παρακολουθήσεις. Φυσικά και θα το δω.”

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version