Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λουκάκου ξανά από το… 2019
Αγγλία

Λουκάκου ξανά από το… 2019

Αίτημα παρατεταμένης ξεκούρασης για τον Ρομέλου Λουκάκου ο οποίος ψάχνει να βρει τον παλιό του εαυτό στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

22.12.2018 | 12:59

Είναι γεγονός πως ο Ρομέλου Λουκάκου δεν διανύει και τις πιο αποδοτικές ημέρες της καριέρας του στο Μάντσεστερ, και αυτό σύμφωνα με τον ίδιο έχει να κάνει λόγω της μεγάλης του κόπωσης στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αιτήθηκε παρατεταμένη άδεια από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με το σύλλογο ώστε να ξεκουραστεί και να μπορέσει να αποδώσει αυτά που μας έχει συνηθίσει.

Από την αρχή της εβδομάδας βρίσκεται σε άδεια και θα χάσει τόσο το ματς με την Κάρντιφ, το Σάββατο, όσο και τη Boxing Day αλλά και την αναμέτρηση της 30ης Δεκέμβρη με αντίπαλο την Μπόρνμουθ.

Σόλτσκιερ για αντι- Λουκάκου

Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν ο νέος τεχνικός της Γιουνάιτεντ θα μπορέσει να καλύψει το κενό του Βέλγου επιθετικού με άλλον συμπαίκτη του αλλά και το πως θα ξεπεράσει την επιθετική δυστοκία της ομάδας του, χωρίς το κύριο «κανόνι» της.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version