ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσετο πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Βαριά άρρωστη Μίλαν… (vid)

Η Μίλαν ήταν εκνευριστικά άστοχη και η Φιορεντίνα έφυγε από το «Σαν Σίρο» μ' ένα πολύ μεγάλο διπλό χάρη σε γκολ του Κιέζα (1-0)!

Βαριά άρρωστη Μίλαν… (vid)

Στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές που δεν βρήκε δίχτυα δεν το πλήρωσε, παίρνοντας δύο ισοπαλίες. Η Μίλαν έμεινε για τρίτο σερί ματς μακριά από τα γκολ, αλλά αυτή τη φορά τιμωρήθηκε. Ο Φεντερίκο Κιέζα την «εκτέλεσε» στο τέλος και χάρισε στη Φιορεντίνα ένα τεράστιο τρίποντο μέσα στο «Σαν Σίρο» (1-0)! Έτσι οι «Βιόλα» έφτασαν στο -2 από τους «ροσσονέρι», που βρίσκονται πλέον εκτός τετράδας.

Κυριαρχία χωρίς γκολ

Οι «ροσσονέρι» ήταν αυτοί που ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση. Μόλις στο 3′ ο Τσαλχάνογλου σούταρε από μακριά, αλλά ο Λαφόντ είχε καλή τοποθέτηση και έδιωξε σε κόρνερ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τούρκος μέσος απείλησε ξανά, όμως το σουτ του από το ύψος της περιοχής πέρασε λίγο άουτ.

Η Φιορεντίνα ανέβασε την απόδοση της και απάντησε στις ευκαιρίες στο 10′, με τον Κιέζα να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση, αλλά να κάνει τραγικό τελείωμα. Η Μίλαν συνέχισε να πιέζει και στο 18′ απείλησε ξανά με τον ορεξάτο Τσαλχάνογλου, που πλάσαρε από πολύ κοντά, όμως έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Στο 32′ οι παίκτες του Τζενάρο Γκατούζο έφτασαν μια «ανάσα» από το 1-0. Ο Ροντρίγκες βγήκε στην πλάτη της άμυνας, αλλά νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Λαφόντ. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου η Μίλαν είχε μια ακόμη τεράστια ευκαιρία. Ο Τσαλχάνογλου έκανε το πλασέ μετά από γύρισμα του Κασιτιγιέχο, αλλά ο Χιούγκο έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Το 0-0 έμεινε μέχρι και τη λήξη του πρώτου 45λέπτου, με τη Μίλαν να είναι αυτή που είχε την υπεροχή, χωρίς ωστόσο να μπορεί να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Την «πλήγωσε» ο Κιέζα

Ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος δεν είχε καμία σχέση με εκείνον του πρώτου. Οι «ροσσονέρι» είχαν μια φλύαρη κατοχή, αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία της Φιορεντίνα.

Στο 58′, χρειάστηκε μια εντυπωσιακή απόκρουση του Λαφόντ σε κεφαλιά του Ιγκουαΐν από το ύψος του πέναλτι για να διατηρήσει το μηδέν στην εστία του.

Η Φιορεντίνα έψαχνε τη στιγμή της για να «κλέψει» το ματς και το πέτυχε στο 73′. Ο Κιέζα πήρε την μπάλα από αριστερά, συνέκλινε και με υπέροχο σουτ νίκησε τον Ντοναρούμα «παγώνοντας» το «Σαν Σίρο»!

Οι γηπεδούχοι πήραν ξανά τη ηνία της αναμέτρησης, και στο 84′ έφτασε μια «ανάσα» από την ισοφάριση. Ο Λαξάλτ έκανε τη σέντρα, ο Ροντρίγκες πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Λαφόντ με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε το υπέρ της ομάδας του σκορ.

To 1-0 έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης κι έφερε τη Φιορεντίνα στους 25 βαθμούς και την 6η θέση, μόλις στο -3 από την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.  Από την άλλη η Μίλαν έμεινε στους 27 βαθμούς και την 5η θέση, φτάνοντας τα τρία σερί παιχνίδια χωρίς νίκη (δύο ισοπαλίες, μια ήττα).

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Αμπάτε (84′ Κόντι), Ζαπάτα, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες, Μάουρι (67′ Κουτρόνε), Καλάμπρια, Τσαλχάνογλου, Καστιγιέχο (68′ Λαξάλτ), Σούσο, Ιγκουαΐν.

Φιορεντίνα (Στέφανο Πιόλι): Λαφόντ, Μιλένκοβιτς, Πετσέλα, Χιούγκο, Μπιράγκι (87′ Λορίνι), Μπενάσι, Βερετούτ, Φερνάντες, Μιραλάς (62′ Ζέρσον), Κιέζα, Σιμεόνε (89′ Πιάτσα).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ