Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Όντεγκαρντ: “Να αποδείξω στη Ρεάλ ότι έκανε καλή επιλογή”
Home Page

Όντεγκαρντ: “Να αποδείξω στη Ρεάλ ότι έκανε καλή επιλογή”

Ο Μάρτιν Όντεγκαρντ με δηλώσεις του τόνισε πως νιώθει καλύτερος κάθε μέρα και ελπίζει να μπορέσει να πάρει ευκαιρία στη Ρεάλ Μαδρίτης.

23.12.2018 | 00:27

Πριν από περίπου τρία χρόνια όλος ο κόσμος μιλούσε για το νέο παιδί θαύμα του ποδοσφαίρου. Μετά από έντονη πολιορκία, ο Μάρτιν Όντεγκαρντ επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε ηλικία μόλις 16 ετών ξεκίνησε να παίζει στην Καστίγια και τα τελευταία δυο χρόνια έχει δοθεί δανεικός σε ομάδες της Ολλανδίας. Φέτος αγωνίζεται με την Φίτεσε και έχει καταφέρει να γίνει σημαντικός για τον προπονητή του.

Σήμερα είναι μόλις 20 ετών ,αλλά έχει αρκετή εμπειρία που ελπίζει πως θα του φανεί χρήσιμη για να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της “Βασίλισσας”.

“Είμαι μόνο 20,αλλά έχω αρκετή εμπειρία. Αισθάνομαι ότι κάθε χρόνο γίνομαι καλύτερος ποδοσφαιριστής. Πετυχαίνω γκολ, δίνω ασίστ και αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση. Ο στόχος μου είναι να βελτειωθώ και να δείξω στην Ρεάλ Μαδρίτης ότι έκανε τη σωστή επιλογή”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version