Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Δελεάζει τον Μάλκομ η Γκουανγκζού
Home Page

Δελεάζει τον Μάλκομ η Γκουανγκζού

Στην Μπαρτσελόνα ο Μάλκομ δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες που θα ήθελε και αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί η Γκουανγκζού προσφέροντας πακτωλό χρημάτων.

02.01.2019 | 22:19

Χαλί εκατομμυρίων στρώνει Γκουανγκζού Εβεργκράντε στην Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Μάλκολμ. Συγκεκριμένα, οι Κινέζοι έχουν καταθέσει στους «μπλαουγκράνα» πρόταση 50 εκατομμυρίων ευρώ.

Πλέον μένει να φανεί ποια θα είναι η απάντηση των Καταλανών, αλλά και του ίδιου του παίκτη. Με βάση πάντως το γεγονός ότι ο 21χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ έχει μηδαμινή συμμετοχή στην ομάδα υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε, το ενδεχόμενο η Μπαρτσελόνα να κάνει αποδεκτή την πρόταση φαντάζει αρκετά πιθανό. Εξάλλου, στη Γκουανγκζού είχε παραχωρηθεί το περασμένο καλοκαίρι και ο Παουλίνιο έναντι αντίστοιχου τιμήματος.

Ο Μάλκολμ μετακόμισε στη Βαρκελώνη το περασμένο καλοκαίρι, με τους Καταλανούς να ξοδεύουν 41 εκατομμύρια ευρώ για να τον αγοράσουν από την Μπορντό. Μάλιστα, ο παίκτης είχε αρχικά συμφωνήσει να πάει στη Ρόμα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version