Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επίσημο: Ανακοίνωσε Νάλντο η Μονακό! (pic)
Μονακό

Επίσημο: Ανακοίνωσε Νάλντο η Μονακό! (pic)

Η Μονακό ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Νάλντο, προσθέτοντας εμπειρία στην αμυντική γραμμή της και στην προσπάθεια της να σώσει την κατηγορία.

03.01.2019 | 18:31

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση για να καταφέρει να αποφύγει τον υποβιβασμό προχώρησε η Μονακό. Η ομάδα του Τιερί Ανρί ανακοίνωσε την απόκτηση του Νάλντο από τη Σάλκε. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αποχώρησε έτσι μετά από 14 χρόνια στη Γερμανία, τα οποία τα πέρασε σε Βέρντερ Βρέμης, Βόλφσμπουργκ και Σάλκε.

Το κόστος της μεταγραφής του Νάλντο έφτασε το 1,2 εκατομμύρια ευρώ, με την ομάδα του Πριγκιπάτου να προσθέτει μια ποιοτική λύση στην άμυνα της. Παράλληλα, ο 36χρονος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο.

Τελείωσε του Νάλντο πάει και για άλλη «βόμβα»!

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μονακό βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Σεσκ Φάμπρεγκας από την Τσέλσι. Οι Μονεγάσκοι κάνουν τώρα αρκετές μεταγραφικές κινήσεις στην προσπάθεια τους να γλιτώσουν τον υποβιβασμό στη Ligue 2. Η ομάδα του Τιερί Ανρί βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 19η θέση με 13 βαθμούς. Η ομάδα του Πριγκιπάτου βρίσκεται στο -4 από τις θέσεις που οδηγούν στη σωτηρία και χρειάζεται άμεσα αποτελέσματα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version