Κουλιμπαλί σε Νάπολι: «Αφήστε με να πάω στη Γιουνάιτεντ»

Ό,τι περνάει από το χέρι του για να συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνει ο Καλιντού Κουλιμπαλί, παρά τα εμπόδια που του βάζουν..

Είναι από τα καλύτερα στόπερ στην Ιταλία. Και όχι μόνο. Όσο περνάει ο καιρός μεγαλώνει και η αξία του Καλιντού Κουλιμπαλί. Κάτι που φαίνεται και από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την αγορά του.

Μία από αυτές που έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πριν ακόμη φύγει από τους «κόκκινους διαβόλους» ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε κάνει γνωστό πως ήθελε η ομάδα να ενισχυθεί στην εν λόγω θέση.

Κάτι που συνεχίζει να πιστεύει ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Όπως αναφέρουν αγγλικά δημοσιεύματα οι Άγγλοι έχουν μιλήσει με τον Αφρικανό κεντρικό αμυντικό. Εκείνος είναι θετικός στο να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μαζί τους. Από τον Ιανουάριο κιόλας. Ωστόσο, η διοίκηση της Νάπολι βάζει «στοπ» στα θέλω του ποδοσφαιριστή της.

Δεν πουλάει Κουλιμπαλί η Νάπολι!

Οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας δεν μπαίνουν καν στην διαδικασία να μιλήσουν με τους αντίστοιχους της Γιουνάιτεντ. Ακόμη και ο ίδιος ο παίκτης κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, ώστε να τους πείσει να ανάψουν το «πράσινο» φως. Τίποτα. Εις μάτην. Είναι σαν να βρίσκει σε τοίχο.

«Έχω προσφέρει τόσα στην ομάδα. Αφήστε με να πάω στη Γιουνάιτεντ. Αφήστε με να κάνω αυτό που πιστεύω ότι είναι καλύτερο για την καριέρα μου», φέρεται να έχει πει σε μέλη της διοίκησης της Νάπολι.

Για την ώρα κανείς δεν δείχνει να συγκινείται. Γι’ αυτό το λόγο και η ομάδα του Μάντσεστερ είναι πρόθυμη να φτάσει στα… άκρα. Δεν αποκλείεται να κάνει πρόταση -και μάλιστα μέσα στον Ιανουάριο- που να φτάνει τα 100 εκατομμύρια ευρώ για χάρη του Κουλιμπαλί.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο θα είναι πολύ δύσκολο για τους Ναπολιτάνους να απαντήσουν αρνητικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ