Ζητάει Ντιμπάλα για να δώσει Ίσκο η Ρεάλ Μαδρίτης!

Τον Πάουλο Ντιμπάλα φέρεται να ζήτησε ως αντάλλαγμα η Ρεάλ Μαδρίτης για να ανάψει το πράσινο φως για τη μεταγραφή του Ίσκο στη Γιουβέντους.

Τα πράγματα για τον Ίσκο δεν είναι καλά στη Ρεάλ Μαδρίτης. Κάτι οι κακές τελευταίες εμφανίσεις του, κάτι η κόντρα με τον Σαντιάγκο Σολάρι έχουν κάνει την ατμόσφαιρα «ηλεκτρισμένη». Ο Ισπανός γενικότερα δεν μοιάζει χαρούμενος στη «βασίλισσα» και ψάχνει μια ομάδα να του προσφέρει διέξοδο.

Εδώ και μερικές ημέρες έχει έρθει στην επιφάνεια το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον παίκτη. Οι ιθύνοντες της  «μεγάλης κυρίας», που το καλοκαίρι απέκτησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, θεωρούν ότι ο Ίσκο μπορεί να «κουμπώσει» με τον Πορτογάλο όπως έκανε στην κοινή τους θητεία στην ισπανική πρωτεύουσα. Βέβαια, οι συζητήσεις που έχουν γίνει ανάμεσα στις δύο ομάδες, σύμφωνα με την Tuttosport, είναι για την απόκτηση του παίκτη το καλοκαίρι.

«Θέλετε Ίσκο; Δώστε Ντιμπάλα»!

Παράλληλα, η ιταλική εφημερίδα αποκάλυψε και τις απαιτήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης για να παραχωρήσει τον Ίσκο. Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, η «βασίλισσα» δεν έχε ζητήσει κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα, αλλά έμψυχο. Τον Πάουλο Ντιμπάλα. Στη «βασίλισσα» δεν θέλουν να χάσουν έτσι απλά τον Ισπανό μεσοεπιθετικό. Γι’ αυτό ζήτησε τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους, ούτως ώστε να έχει έναν άμεσο αντικαταστάτη για τη θέση.

Φυσικά, είναι πάρα πολύ νωρίς για οποιαδήποτε πρόβλεψη ή εκτίμηση. Αυτό που είναι σίγουρο, πάντως, είναι ότι το συγκεκριμένο μεταγραφικό σήριαλ θα τραβήξει για αρκετό καιρό ακόμη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ