Ντόρτμουντ

Τα μαζεύει και φεύγει από Ντόρτμουντ ο Καγκάβα!

Πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην Μπορούσια Ντόρτμουντ ως το τέλος της σεζόν ο Σίντζι Καγκάβα, όπως αναφέρουν αρκετά δημοσιεύματα.

Έχει περάσει πολλές στιγμές με την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Αρκετές καλές και λίγες κακές. Το ξέρει πολύ καλά ο Σίντζι Καγκάβα ότι έτσι το ποδόσφαιρο. Κατ επέκταση και η ίδια ζωή.

Και όπως αυτή προχωράει φέρνει διάφορες αλλαγές. Έτσι, και στην καριέρα του έμπειρου μέσου. Όπως αναφέρουν τις τελευταίες ώρες τόσο τα γαλλικά όσο και τα γερμανικά ΜΜΕ ο Ιάπωνας χαφ φαίνεται πως έχει ενημερωθεί από τη γερμανική ομάδα πως δεν υπολογίζεται για το υπόλοιπο της σεζόν.

Μάλιστα, οι Βεστφαλοί φέρεται να έχουν δώσει τα χέρια με την Μπορντό, προκειμένου να δώσουν στους Γιρονδίνους τον Καγκάβα με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν. Αλλά για την ώρα δεν υπάρχει deal. Κάπου “κολλάει” το θέμα.

Άλλα θέλει εκείνος και άλλα η Ντόρτμουντ

Καλώς ή κακώς ο Καγκάβα τα έχει τα χρονάκια του. Βέβαια, έχει αρκετή εμπειρία πλέον και άλλη τόση ποιότητα. Όμως, αυτά φαίνεται πως δεν αρκούν πλέον στους “κιτρινόμαυρους” της κοιλάδας του Ρουρ.

Ο έμπειρος χαφ το έχει πάρει και εκείνος απόφαση. Ότι δεν γίνεται να συνεχίσει εκεί που αγαπήθηκε και λατρεύτηκε μιας και ο χρόνος συμμετοχής του είναι ελάχιστος. Ο ίδιος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Ισπανίας.

Από την άλλη η διοίκηση της Ντόρτμουντ έχει δώσει τα χέρια με την Μπορντό. Κανείς δεν ξέρει τι πρόκειται να συμβεί τις επόμενες ώρες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να γίνει γρήγορα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ