Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρόβλημα στην Παρί με τον Βεράτι!
Παρί Σεν Ζερμέν

Πρόβλημα στην Παρί με τον Βεράτι!

Πρόβλημα στην Παρί Σεν Ζερμέν με τον Μάρκο Βεράτι, ο οποίος τραυματίστηκε λίγο πριν το τέλος του αγώνα με τη Γκινγκάμπ για το γαλλικό πρωτάθλημα.

20.01.2019 | 14:19

Όλα πήγαιναν πολύ καλά στην Παρί Σεν Ζερμέν στο εντός έδρας ματς με την Γκινγκάμπ. Μέχρι που ο Μάρκο Βεράτι αποχώρησε τραυματίας. Στο 19′ ο Ιταλός μέσος δέχτηκε ένα δυνατό μαρκάρισμα στον αστράγαλο.

Την “άκουσε” για τα καλά. Γι’ αυτό το λόγο και ζήτησε αμέσως αλλαγή. Στη θέση του πέρασε ο Τζούλιαν Ντράξλερ, ο οποίος βοήθησε σημαντικά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού των γηπεδούχων.

Άλλωστε το τελικό αποτέλεσμα (9-0) μιλάει από μόνο του. Ωστόσο, το μυαλό όλων βρίσκεται στον βραχύσωμο χαφ που πόναγε φριχτά.

Υπάρχει… θέμα με Βεράτι!

Ο Βεράτι είναι από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές της Παρί Σεν Ζερμέν. Όχι τώρα. Αλλά εδώ και χρόνια. Είναι ο “εγκέφαλος” των Γάλλων, αλλά και εκείνος που τα κάνει όλα εντός γηπέδου.

Το ιατρικό επιτελείο των Παριζιάνων ακόμη δεν έχει πάρει θέση. Αλλά φαίνεται πως… υπάρχει θέμα με τον έμπειρο χαφ. Φαίνεται πως το πρόβλημα που αποκόμισε στον αστράγαλο δείχνει να είναι πιο σοβαρό απ’ όσο περίμεναν.

Ωστόσο, αυτό θα φανεί με ακρίβεια τις παρακάτω ημέρες. Όταν ο Βεράτι θα υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων, προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερη σιγουριά για την κατάσταση της υγείας του. Αν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά και ο Ιταλός χρειαστεί να μείνει στα “πιτς” για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε δεν αποκλείεται οι άνθρωποι του συλλόγου να κινηθούν για την αγορά ενός παίκτη στη θέση του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version