Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οι τραυματισμοί φέρνουν παίκτη – έκπληξη στην Τότεναμ!
Τότεναμ

Οι τραυματισμοί φέρνουν παίκτη – έκπληξη στην Τότεναμ!

Οι παίκτες της Τότεναμ τραυματίζονται ο ένας μετά τον άλλον, κάτι που αναγκάζει τον Μαουρίσιο Ποκετίνο να βγει στην αγορά για να ενισχύσει την ομάδα του.

21.01.2019 | 18:52

Το νέο έτος δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο για την Τότεναμ. Τα “Σπιρούνια” έχουν να αντιμετωπίσουν αρκετά προβλήματα τραυματισμών βασικών παικτών. Τελευταίο παράδειγμα, ο Ντέλε Άλι που αποχώρησε τραυματίας από το ματς με τη Φούλαμ. Οι εκτιμήσεις των Λονδρέζων αναφέρουν πως έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό.

Νωρίτερα, τον ίδιο δρόμο ακολούθησαν και οι Χάρι Κέιν, Μούσα Σισοκό και Λούκας Μόουρα. Ο Άγγλος φορ θα λείψει μέχρι το Μάρτιο με πρόβλημα στους συνδέσμους του αστραγάλου. Ο Γάλλος χαφ θα χάσει δύο εβδομάδες λόγω διαστρέμματος και ο Βραζιλιάνος εξτρέμ αναρρώνει από χτύπημα στο γόνατο. Εκτός είναι και ο Χενγκ Μιν Σον, καθώς έχει υποχρεώσεις με τη Νότια Κορέα στο Ασιατικό Κύπελλο.

Όλες αυτές οι απουσίες έχουν δημιουργήσει σοβαρό “πονοκέφαλο” στον Μαουρίσιο Ποκετίνο. Ο Αργεντινός τεχνικός έχει αρχίσει να ξεμένει από λύσεις και κοιτάζει πλέον στην αγορά. Μάλιστα, φαίνεται πως έχει βρει τον κατάλληλο υποψήφιο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας “Sun”, αυτός είναι ο Τζάροντ Μπόουεν που αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ με τη Χαλ.

Τον τελευταίο 1.5 χρόνο, ο 22χρονος μεσοεπιθετικός έχει πραγματοποιήσει τρομερές εμφανίσεις με της “Τίγρεις” και φαίνεται έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα. Η εικόνα του έχει ξετρελάνει τον προπονητή της Τότεναμ που φέρεται να έχει εισηγηθεί την απόκτησή του. Ακόμα, οι “Σπερς” ετοιμάζουν πρόταση ύψους 17 εκατ., ενώ οι απαιτήσεις των “Πορτοκαλί” αγγίζουν τα 22,5.

Τη φετινή σεζόν ο Μπόουεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα 14 φορές και να μοιράσει 3 ασίστ σε 28 αναμετρήσεις της Τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Χαλ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version