Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρώτος σε όλα στη φετινή Λα Λίγκα ο Μέσι! (pic)
Μπαρτσελόνα

Πρώτος σε όλα στη φετινή Λα Λίγκα ο Μέσι! (pic)

Ο Λιονέλ Μέσι σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του και τη φετινή σεζόν είναι πρώτος σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες του ισπανικού πρωταθλήματος.

21.01.2019 | 19:19

Η ποιότητα του Λιονέλ Μέσι είναι αδιαμφισβήτητη. Ο Αργεντινός σταρ βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση τη φετινή σεζόν και το αποδεικνύει κάθε στιγμή. Στο ισπανικό πρωτάθλημα, έχει πάρει από το χεράκι την Μπαρτσελόνα και την οδηγεί στην κατάκτηση ακόμα μίας κούπας.

Οι επιδόσεις του στο πρωτάθλημα της Λα Λίγκα είναι κάτι παραπάνω από τρομερές. Ο 31χρονος έχει αγωνιστεί 18 φορές. Είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με ισάριθμα τέρματα. Είναι ο πρώτος πασέρ του πρωταθλήματος, καθώς έχει μοιράσει 10 έτοιμα γκολ στους συμπαίκτες. Όμως δεν σταματάει εδώ.

Έχει τις περισσότερες επιτυχημένες προσπάθειας για ντρίπλα, με 70 μέχρι στιγμής. Ακόμα, είναι πρώτος στα γκολ εκτός μεγάλης περιοχής με πέντε. Τέλος, έχει καταφέρει να βρει δίχτυα 3 φορές με φάουλ, περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο συμπαίκτη του. Κι όλα αυτά, ενώ υπάρχουν ακόμα 18 αγωνιστικές μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος.

Συνολικά, τη φετινή σεζόν ο Λιονέλ Μέσι έχει 25 γκολ και 14 ασίστ σε 24 συμμετοχές του με την ομάδα της Μπαρτσελόνα σε όλες τις διοργανώσεις.

Δείτε τα στατιστικά:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version