Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπόατενγκ: “Από μικρός ήθελα να φορέσω τη φανέλα της Μπαρτσελόνα”
Μπαρτσελόνα

Μπόατενγκ: “Από μικρός ήθελα να φορέσω τη φανέλα της Μπαρτσελόνα”

Χαρούμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του -για τουλάχιστον έξι μήνες- στην Μπαρτσελόνα, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ.

22.01.2019 | 15:07

Ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ είναι με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα. Ο έμπειρος χαφ τα βρήκε σε όλα με τους Καταλανούς. Έτσι, δεν είχε πρόβλημα να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα έχει χρονική διάρκεια έξι μήνες.

Αν και εφόσον ο Γκανέζος χαφ αφήσει ικανοποιημένους τους “μπλαουγκράνα” τότε δεν αποκλείεται εκείνοι να τον κάνουν δικό τους με κανονική μεταγραφή. Μία κίνηση που θα τους στοιχίσει οκτώ εκατομμύρια ευρώ.

Το μεσημέρι της Τρίτης (22/1) ο Μπόατενγκ παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου. Όπου και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής των πρωταθλητών Ισπανίας.

Από μικρός… Μπαρτσελόνα ο Μπόατενγκ!

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην Μπαρτσελόνα. Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη για εμένα να βρίσκομαι σε έναν τέτοιο σύλλογο. Έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα. Από μικρός ήθελα να φορέσω αυτή τη φανέλα. Όπως και κάθε μικρό παιδί όταν ξεκινάει να παίζει ποδόσφαιρο.

Θα δώσω τα πάντα στην ομάδα. Νομίζω πως όλοι ξέρουν πως παίζω και ποιο είναι το στιλ μου, αλλά και πόση δύναμη έχω. Αλλά δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτή. Απλά θέλω να τα δώσω όλα για την Μπαρτσελόνα και να πετύχω μαζί της”, είπε μεταξύ άλλων.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη μεταγραφή της “Μπάρτσα” για φέτος τον Ιανουάριο. Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει για την ώρα αν πρόκειται να είναι και η τελευταία.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version